• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Pavilloner/Partyteltet


Pavilloner - opgrader hyggen

En pavillon er noget der sikrer sommerhyggen. Pavilloner skaber nemlig et helt særligt område, hvor du kan søge ly fra solens varme stråler, eller gemme dig fra regn og blæst. Pavilloner er utrolig alsidige, grundet de mange formål den selv samme pavillon kan benyttes til. Pavilloner er desuden en perfekt løsning til diverse sommer arrangementer, som fødselsdage, bryllupper, sommerfester og meget mere. 

Skab en oase i haven

Som tidligere nævnt har pavilonner mange formål, og kan benyttes til lige det du ønsker. Hvis du har en lidt større have kunne det være en ide at lave et eller flere små oaser rundt omkring i haven ved at sætte pavilloner op. På den måde kan du lave flere små hyggelige terrasselignende områder rundt omkring i haven og udnytte pladsen. Det er hyggeligt at have flere små hyggekroge at gå hen og sætte sig og nyde morgenmaden, en kop kaffe eller et glas kold vin på en varm sommerdag. Med et stor pavillon kan du også invitere til fest i haven og sikre dig at festen ikke går i vasken, hvis det skulle begynde at regne. På den anden side sikrer pavillonen også noget skygge, hvis solen står skarpt i løbet af dagen. En pavillon er helt sikkert noget som dine gæster ikke ville lade gå ubemærket hen.

Se vores store udvalg af pavilloner

Hos Havemøbelhuset tilbyder vi et stort udvalg af billige og kvalitetsikre pavilloner. Vores katalog indeholder pavilloner i forskellige størrelser og farver, hvilket gør det nemt at finde lige præcis den model og pasform du leder efter. Pavilloner skal gerne være noget du har glæde af mange år ud i fremtiden. Derfor har vi kun udvalgt de bedste materialer, som kan klare den danske sommers til tider skiftende vejr.