• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Til gas


Terrassevarmere til gas

De danske sommeraftener kan være kølige, men det betyder ikke, at man behøver rykke indenfor. Terrassevarmere til gas kan nemlig være løsningen på dette problem. Her på siden findes der et stort udvalg af forskellige terrassevarmere i forskellige størrelser og farver, så du nemt kan vælge det design, der passer ind i netop din have. Du kan vælge en neutral og lille terrassevarmer til gas, som kan stå under havebordet og som er transportabel. Eller du kan vælge en, der kan hænge på en væg eller i et loft, hvis du har en overdækket terrasse. Derudover findes terrassevarmerne til gas også i mange forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at vælge både en lille og diskret terrassevarmer, men samtidig også muligt at vælge en robust og stor en. Når du vælger din terrassevarmer til gas behøver den ikke at stå alene. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af interiør til terrassen. Du kan finde havemøbelsæt, dejlige hynder og fine bænke.

Opvarm terrassen med terrassevarmere

Det varierede udvalg af terrassevarmere hos Havemøbelhuset, medfører også forskellige måder at opvarme dem på. Det er muligt at vælge terrassevarmere til gas samt terrassevarmere til el. Begge muligheder har deres egen unikke måde at opvarme din have på. Det er muligt at varme terrassen op med propan- og butangas, men også muligt at vælge elektriske terrassevarmere, hvis man er mere til det. Her på siden findes der altså et stort udvalg af muligheder, så det er bare med at beslutte sig for, hvilken af de to modeller der passer bedst til ens behov.

Placering af terrassevarmere

Hvis du har en stor terrasse, ønsker du måske at opvarme mere end en del af terrassen. Det er heldigvis ikke noget problem, for hos Havemøbelhuset kan det sagtens lade sig gøre. Ønsker du store og stående terrassevarmere til gas? Ønsker du en transportabel bordvarmer? Ønsker du ophængte terrassevarmere til gas til din væg? Alle disse muligheder kan lade sig gøre her hos os. Der findes altså et stort og varieret sortiment, og det er nemt at finde lige præcis de terrassevarmere, der passer lige netop til dit hjem.

 

Er du i stedet på udkig efter en terrassevarmer til el, kan du finde den her.