• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bambus


Skift til reoler/skabe i bambus

En ny bambus reol/skab er til dig som ønsker at bringe naturen med ind i dit hjem. Her på siden finder du et stort udvalg af bambusmøbler, både til indenddørs og udendørs brug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan altså derfor købe et bambus reol/skab med god samvittighed, og samtidig få et rigtigt dejligt naturligt look til enten stuen, soveværelset eller noget helt tredje. Bambus er foruden at være utrolig miljøvenligt, også et meget stærkt og holdbart materiale. Det er dog stadig vigtigt at tage godt hånd om bambusmøblerne, og gerne vaske og pleje dem mindst en gang om året. Bambus er desuden et utrolig dejligt materiale, som passer godt ind i ethvert hjem. Bambus reoler/skabe giver desuden et friskt look til dit hjem, hvorfor dit hjem vil fremstå meget naturlig da man føler sig i ét med naturen.

Indret med bambus reoler/skabe i hele huset

Der er ingen regler for, hvor en bambus reol/skab skal stå, og hvad det skal bruges til. Hos Havemøbelhuset er vi helt sikre på, at vi også har en bambus reol/skab, der passer hjem til dig. Vi har nemlig et stort udvalg i forskellige størrelser og modeller, med et naturligt bambus look. Vælg for eksempel en lav reol/skab i bambus til entréen, og udstil dine fede sneakers på hylderne – dine gæster vil helt sikkert blive imponeret over din kreativitet. Du kan også bruge en bambus reole/skab i soveværelset, da bambus vil give et roligt og afslappende udtryk. I soveværelset kan du blandt andet bruge den lukkede del af reolen/skabet til ekstra opbevaring af tøj og sengelinned - eller små genstande som smykker og ure.

Se vores store udvalg af bambusmøbler

Hos havembøbelhuset er vi ikke kun eksperter i bambus reoler/skabe, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af andre bambus møbler både til haven og huset. Se f.eks. vores loungesæt i bambus, en bambus stol eller måske et bambus havemøbelsæt. Bambus er et dejligt materiale, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning omkring dine nye havemøbler.

 

Se vores andre indendørsmøbler i bambus

Se også vores andre havemøbler i bambus