• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Firkantet


Firkantet hængeparasoller

En hængeparasol kan være et vigtigt, og måske ligefrem nødvendigt, redskab på terrassen på de varmeste sommerdage. Uden en parasol, kan det være svært at søge væk fra solens varme stråler, hvorfor det kan være nødvendigt trække indenfor eller til et andet sted i haven hvor man kan finde naturlig skygge. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en firkantet hængeparasol, hvis man gerne vil kunne nyde varmen, uden nødvendigvis at skulle udsætte sig selv for solens stråler i for lang tid af gangen.

Hængeparasol - perfekt til de store terrasser

En firkantet hængeparasol er den type parasol, som passer godt ind på de fleste terrasser. Alligevel er den firkantet hængeparasol særligt velegnet til de lidt større terrasser, da den nemlig kan nemlig placeres ude i kanten eller i et hjørne af din terrasse, i stedet for midt på terrassen, som det ofte er tilfældet med de fleste andre parasoller. Med en firkantet hængeparasol får man altså meget mere plads omkring havebordet eller omkring dine havemøbler på terrassen, og man føler ikke parasollen er i vejen eller til irritation.
En firkantet hængeparasol fungerer på den måde, at selve stokken placeres på en parasolfod, ligesom man kender det fra andre parasoller. Forskellen ved denne type af parasol, er dog at stokken er placeret ude i kanten eller på én af siderne af dugen, og man derfor har god plads til at placere havemøblerne i den skygge, som parasollen giver. En firkantet hængeparasol er derfor utrolig smart, da den giver en rummelig fornemmelse, og man føler sig godt tilpas under hængeparasollen.

Hvilken parasol passer til min terrasse?

Der findes et utal af forskellige parasoller, i  forskellige former, farver og materialer. Hver parasol har sin egen forskellige fordele og ulemper, hvorfor det er meget personligt hvilket parasol som passer til dig. Afhængigt af, hvilken type og størrelse af terrasse, du har, kan der være en bestemt parasol, der passer bedst. Altanparasollen er eksempelvis perfekt hvis du har en hyggelig altan, eller ønsker en parasol du nemt kan tage med i sommerhus eller på stranden. Markedsparasollen er en meget klassisk og nydelig parasol, som passer ind i næsten alle situationer.
Måske har du en bestemt indretningsstil på din terrasse, som din parasol skal passe sammen med, og derfor går du efter en bestemt farve eller et bestemt materiale. Det kan også være, at du har indrettet din terrasse med loungemøbler og derfor har brug for en firkantet hængeparasol, som passer godt ind i lounge stilen. Afhængigt af, hvor stor din parasol er, kan det også være nødvendigt med en rigtig god og tung parasolfod, så du er sikker på, at parasollen kan stå fast på trods af vind og vejr.

 

Se også vores runde hængeparasoller.