• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Markiser


Markiser

Mangler du en markise til at skygge for den stegende sol på din terrasse? Så behøver du ikke lede længere. Hos Havemøbelhuset har vi mange forskellige markiser der alle har samme formål. At dække for den skarpe sol, og give skygge til dig, din familie og havemøbler. En markise er en nem og enkel måde at få skygge på din terrasse, og samtidig er den ikke til gene rundt omkring eksempelvis dit havebord eller loungeområde.

Betjening af markiser

Hos os findes der to grundlæggende markiser. Markiser med motor og markiser uden. Når du skal betjene en af vores markiser med motor, foregår det ved hjælp af mekaniske systemer. Dette betyder at du ikke skal trække markisen ud ved håndkraft, og du kan dermed spare dig selv kræfter og tid ved at købe en af vores markiser med motor. Når markisen køres ind igen, rulles markisen ofte op i en semikassette. Dette er en kasse, som beskytter markisen med motor, når de er foldet sammen. Når du skal indrette med markiser med motor, er det vigtigt at der er god plads til at sætte markisen ordentligt op. Der skal helst ikke være for mange træer og buske som kan stå i vejen for markisen når den foldes ud. Når du skal betjene en af vores markiser uden motor, foregår det manuelt. Dette betyder at du selv skal sætte markisen op ved håndkraft. Vores markiser uden motor giver dog en stor fleksibilitet, og du kan altså sætte markisen op der hvor det passer dig. Vores markiser uden motor kan også nemt tages ned igen, og tages med i sommerhus eller flyttes til et andet område. Markiser uden motor er derfor til dig som ønsker at gøre det selv, og dermed opnå en større fleksibilitet med din markise.

Indret med markiser

Alle vores markiser er skabt til at kunne vedstå de prøvelser, som man måtte kunne forvente der kunne forekomme i det danske vejr, men vores markiser burde alligevel ikke sættes under tryk fra grene eller andet, som kan ødelægge stellet eller selve stoffet. Vores markiser fungerer godt som overdækning af dine havemøbler, og med et stort farveudvalg fra Havemøbelhuset, så kan du vælge mellem mange forskellige markiser. På den måde sikrer vi os at den markise du ender ud med passer til dit hjem.