• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bambusstok


Skab en fornemmelse af sydens sol

Ønsker du at bringe naturen ind i haven, og samtidig lade tankerne vandre mod enestående sandstrande og eksotiske drinks. Med en parasol med bambusstok kan du skabe en fornemmelse af Hawaii i din helt egen have. Bambus er desuden et naturligt materiale, hvilket vil sige at bambussen kan have små forskelligheder fra produkt til produkt. Dette giver en rå charme samt autentisk stemning, som ikke findes i andre materialer. Hvis du er helt vild med bambus looket, kan du foruden en bambus parasol, også vælge at se på eksempelvis en bambus solseng. På den måde får du skabt den perfekte stemning i haven, til at nyde sommeren både i solen, men også i skyggen under en fantastisk bambus parasol.

Inviter naturen ind i hjemmet med bambus

Det bliver mere og mere moderne at bringe naturen mere ind i hjemmet. Flere og flere ønsker at få et mere naturlig udtrykt i hjemmet, som indbyder til hygge, velvære og tanker mod sydlige himmelstrøg. Hos HaveMøbelHuset.dk finder du et hav af forskellige produkter med bambus, både til inde og udebrug. Bambus er desuden et af de mest bæredygtige materialer i verden, og nogle steder kan bambusplanten vokse helt op til en meter om dagen. Du kan derfor købe en parasol med bambusstok i god samvittighed, og samtidig få et helt unikt og fantastisk produkt til haven. Foruden at være et super miljøvenligt produkt, er bambus desuden også et rigtig stærkt og holdbart materiale, som passer godt ind i ethvert hjem.

Fordele ved bambusmøbler i hjemmet

Den naturlige farve fra bambus giver et roligt og balancerende udtryk i hjemmet, som giver en god kontrast til de andre møbler som måtte findes enten i haven eller i hjemmet. Bambusmøblerne er desuden lette at flytte rundt på, hvorfor det derfor også er super let at flytte rundt på din nye bambus parasol, bambus sofa eller noget helt tredje. Bambus er samtidig utrolig slidstærkt, og med den rette vedligeholdelse tåler bambusmøblerne alt slags vejr.

Når du har valgt den rette bambus parasol, kan det desuden være en god også at tage et kig på vores parasolfødder. En matchende parasolfod er et must for at få det meste ud af dine nye parasol.