• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Café/ altan


Skift til cafeborde

Hos Havemøbelhuset finder du et stort udvalg af caféborde. Vores cafeborde er skabt i god kvalitet, og alle er de designet efter, at man kan sidde et mindre antal omkring dem. På den måde opstår der nemlig en hyggelig og intim stemning, som hvis du sad ved et af de mange caféborde på strøget eller i syden. Cafébordene har dermed også en praktisk fordel, som gør dem ideele til altanen i en lille lejlighed eller måske en mindre have, hvor pladsen ikke er til de store havemøbelsæt. Hos Havemøbelhuset er vi stolte over at handle med caféborde designet i et simpelt og elegant design, og der er altid fokus på, at bordene er skabt af de bedste materialer. Hos Havemøbelhuset finder du caféborde i mange forskellige farver og modeller, og det er altså helt op til dig og din stil at finde lige præcis den model, som du har brug for. Vores modeller har desuden den fordel at de sagtens kan benyttes både ude og inde, hvilket giver en dejlig aldsidighed ved cafébordene.

Design din hyggekrog

Når du skal indrette med et af vores caféborde, så ville det være en ide at sørge for, at de kan stå i et hjørne eller måske i en lille krog. Det kunne være hjørnet af terrassen, eller måske et hyggeligt hjørne i haven eller på altanen. Et cafébord er nemlig kabt til hygge og til intimitet, hvorfor man netop opnår en dejlig stemning når man befinder sig ved cafébordet. Når du indretter dit cafébord, kunne du passende matche det med et par hyggelige caféstole samt nogle dejlige hynder. Havemøbelhuset tilbyder et stort katalog af hynder hynder i mange forskellige farver, så du kan sætte dit helt eget præg på dine caféborde og stole.

På den måde får du skabt et skønt udemiljø i haven eller på altanen, som indbyder til drinks og hygge med venner og familie.

Se vores store udvalg af caféborde

Når det kommer til caféborde, findes der mange forskellige typer af materiale. Du kan for eksempel få vedligeholdelsesfri borde i nonwood materiale. Dette gør, at du ikke skal benytte olie eller anden rensevæske for at vedligeholde bordet. Du kan bare nyde det flotte cafébord. Du kan også få vedligeholdelsesfrie havestole samt vedligeholdelsesfrie haveborde, som gør, at du kan nyde hele sommeren uden sved på panden. 

 

Se også vores andre cafe havemøbler