• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Side- og entréborde


Entréborde

Entréen er det første rum man kommer ind i, når man træder ind i et hus. Dermed er entréen også det første indtryk man får af hjemmet. Entréen er også et enormt praktisk rum, hvor opbevaring af jakker og sko skal være i centrum. Derfor har vi her på siden samlet en række forskellige og kvalitetssikre entréborde, så du kan finde præcis det bord som du ønsker skal pryde din entré. Entrébordene findes i mange forskellige farver og designs, samt i forskellige størrelser. Mange af entrébordene har desuden skuffer, så eksempelvis nøgler og andre småting kan opbevares let tilgængeligt. Et entrébord er desuden super praktisk, da det er med til at samle sko og overtøj ét sted, så entréen bliver mere rummelig og skaber mere plads. Entréborde behøver ikke kun at have et praktisk formål, entrébordene kan sagtens være med til at give dit hjem et frisk pust, og det er derfor vigtigt at man overvejer hvilket entrébord man vælger. Det er vigtigt at vælge et entrébord der passer ind til resten af hjemmets omgivelser og indretning.

Sidebord med skuffer

Der er mange fordele ved et sidebord med skuffer. Den største er naturligvis opbevaringspladsen. Her kan du opbevare kortspil, nøgler, kryds og tværs og meget mere. Nogle sideborde har også hjul, så de let kan transporteres rundt i hjemmet. Dette kan være oplagt at benytte sidebordet som et lille bar bord, eller blot som dekorativt element i stuen eller køkkenet. Et sidebord er desuden ideelt til at have stående eksempelvis i stuen eller ved sengen i soveværelset. Her kan du også tage et kig på vores sengeborde. Hos HaveMøbelHuset.dk forhandler vi et stort udvalg af forskelligartet sideborde. Sidebordene findes i mange forskellige materialer som eksempelvis det populære teaktræ, bambus eller metal. Dette store udvalg gør det dermed muligt at vælge præcis det sidebord som passer til dig og dit hjem.

Sideborde og entréborde til hele hjemmet

Som tidligere nævnt er både sideborde og entréborde utrolig praktiske at have i rummet, grundet de gode opbevaringsmuligheder. Derfor kan det også være en ide at placere et sidebord i flere af hjemmets rum. Det lille sidebord kan nemlig også bruges som hjørnebord mellem dine sofaer i stuen, som sidebord mellem sofaen og lænestolen, som natbord, eller som entrébord. Ovenpå sidebordet kan du udsmykke med flotte vaser med blomster i, bordlamper og du kan stille alt fra drikkevarer til telefon og snacks. Køb dit nye side- eller entrébord nu, og husk at vi altid har 30 dages returret og super hurtig levering.