• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Lounge


Loungemøbler ekstra nedsat!

Når sommeren er over os, er det tid til at få styr på have og terrasse. Med et par nye loungemøbler, eller måske et nyt loungesæt, har du rig mulighed for at kunne nyde de dejlige solskinstimer i behagelige og komfortable rammer. Måske din terrasse trænger til et friskt pust, eller måske du blot er interesseret i at opgraderer dine nuværende loungemøbler. Uanset hvad du leder efter, kan vi dog garanterer at du her på siden kan gøre en rigtig god handel. Her på siden finder du nemlig billige og nedsatte loungemøbler. Udvalget under “Sidste Chance” ændrer sig løbende, og afhænger blandt andet af hvilke produkter der udgår af sortimentet. Du kan derfor finde alt fra hjørnesofaer og solsenge til loungeborde og loungestole. Så tag et kig her på siden, og vi garanterer for at du kan gøre en god handel!

Hvorfor vælge loungemøbler

Elsker du at opholde dig på terrassen eller haven i det gode vejr, så er loungemøbler det perfekte valg for dig. Med loungemøbler kan du skabe en hyggelig oase på terrassen, hvor du kan samle venner og familie til hygge og afslapning. Du kan også nyde loungemøblerne med en god bog eller et koldt glas vin. De lækre loungemøbler med bløde hynder, bidrager desuden til en dejlig sydlandsk stemning. Uanset om det blot er en enkelt loungestol eller måske et helt loungesæt du er på udkig efter, garanterer vi at det vil være en god investering til haven. Loungemøblerne findes i mange forskellige materialer, former og farver hvorfor der helt sikkert også vil være noget for din smag.

Pas godt på dine loungemøbler

Selvom mange af vores loungemøbler er vedligeholdelsesfri og vandafvisende, anbefaler vi alligevel at tage hynder ind når vejrudsigten melder regn. Har du ikke en overdækket terrasse kan et smart overtræk muligvis være en god måde at holde dine loungemøbler fri fra vind og vejr. Også med overtrækkene kan du gøre en god handel, da vi også har en “Sidste Chance” på disse. Tag et nærmere kig på vores billige overtræk her