• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sofaborde


Skift til sofaborde

Er du på udkig efter et lækkert sofabord til din stue? Et sofabord fra HaveMøbelHuset.dk kan være med til at fuldføre indretningen i stuen, og sætte prikken over i’et. Sofaborde er ofte en vigtig del af indretningen i mange hjem, da sofaborde typisk er blandt hjemmets mest centrale møbler. Sofabordet har nemlig flere opgaver. Det skal både være praktisk og rummeligt, og samtidig passe til resten af stuens møbler, både hvad angår farver og design. Her på siden finder du et stort sortiment af sofaborde, i mange forskellige materialer, størrelser og designs. Vi opdaterer desuden vores sortiment løbende, så vi altid har et stort udvalg af sofaborde, der matcher jeres boliginteriør.

Indret med sofaborde

Når man er på udkig efter et nyt sofabord, er det en god ide at overveje hvilket sofabord der bedst passer til hjemmets stil, og stuens øvrige møbler, herunder stuens stolereoler og skabe. Det er selvfølgelig vigtigt at ens sofaborde også passer til sofaen, både hvad angår størrelse, farve og design. Afhængigt af hvordan jeres stue er indrettet, vil det passe til forskellige sofaborde. Et sofabord med opbevaring vil muligvis være den ideelle løsning til de små rum, da man kan gemme spil og bøger væk i sofabordet. 

Samtidig med at sofaborde helst skal passe til hjemmets øvrige indretningsstil, kan du også supplere med et sofabord der skaber kontrast til sofaen, og som dermed leger med stuens kombinationer af materialer og farver. Hos HaveMøbelHuset.dk finder du for eksempel flere sofaborde i egetræsmaterialer, som skaber en tydelig diversitet i indretningen. Disse sofaborde er dermed perfekte til dig, der ønsker at invitere andre former og kreativitet indenfor i dit hjem, og skabe et personligt udtryk i indretningen. Her på siden finder du også praktiske sofaborde med opbevaring, og sofaborde med hvide bordplader og minimalistiske designs.

Se vores store sortiment af indendørs møbler

Et sofabord fra Havemøbelhuset er til dig som ønsker en sofabord med stil og kvalitet ud over det sædvanlige, og samtidig ønsker de bedste designs og de bedste materialer. Hos Havemøbelhuset tilbyder vi desuden, foruden vores smukke sofaborde, også mange andre dejlige borde til indendørsbrug.

Se vores andre borde her