• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sædehynder

Sædehynder - vi fører et stort udvalg af løse sædehynder og havehynder i forskellige størrelser. Her finder du naturligvis hynder, der passer til de havemøbler, vi sælger her i shoppen. Men hynderne kan naturligvis også bruges til de havemøbler du måtte have i forvejen. Stolehynderne er i fantastisk god kvalitet og er selvfølgelig forsynet med lynlås, så du nemt og hurtigt kan fjerne betrækket i forbindelse med vask af dine sædehynder. Alle hynder er fremstillet i solid og slidstærk strukturpolyester. Du finder både ensfarvede og stribede sædehynder - altid til konkurrencedygtige priser.


Skift til sædehynder

Har du netop købt nye og flotte havestole til din terrasse, eller leder du blot efter et par lækre sædehynder? Med sædehynder sikrer du nemlig at du og din familie kan sidde godt, mens i nyder sommeren og de dejlige solskinstimer. Vores sædehynder kommer i nogle flotte designs, og er desuden skabt til, at du kan opnå den helt rigtige komfort. Komfort er utrolig vigtigt da vi henover sommeren skal tilbringe mange timer i vores havemøbler. Sædehynder fra Havemøbelhuset tilbyder desuden et kæmpe farveudvalg, som giver dig mulighed for at mikse og matche, præcis som det passer til dig og dit hjem. Vores sædehynder er skabt af holdbare materialer, så de kan modstå vind og vejr, mens de er formet efter både de mere gængse havestole, men også efter pallestole og vores behagelige loungestole.

Komfort og kvalitet i sædehynderne

Med sædehynder fra Havemøbelhuset er du sikret den bedste komfort. Vi har nemlig fokus på, at vores sædehynder yder den bedste komfort for dig, din familie og dine gæster. Dette gør vi ved kun at sælge sædehynder, som er lavet af kvalitetsmaterialer. Vores sædehynder er skabt til, at mange timer kan blive brugt i jeres havestole, uden at falme hen. Derfor er vores sædehynder skabt af slidstærke materialer, som desuden derfor kræver meget lidt vedligehold. Mangler du mere inspiration til, hvordan du skal vælge den helt rigtige sædehynde, så kan du for eksempel først tage et kig på et af vores mange forskellige typer af havemøbelsæt.

Se vores store udvalg af hynder til haven

Hos Havemøbelhuset har vi alt, hvad der hører til haven. Det gælder både havemøbler, parasoller, loungemøbler, hynder og meget andet tilbehør, der skal til for at skabe de optimale rammer i boligens udearealer. Hvis det ikke kun er sædehynder du er på udkig efter, har vi heldigvis også et kæmpe udvalg af andre hynder til haven. Er du tvivl om hvilke hynder du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Se vores store udvalg af hynder