• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hynder


Hynder

Hos Havemøbelhuset finder du skønne, komfortable og dekorative hynder til dine havestole, havemøbelsæt og solsenge. Hyndens kvalitet er helt afgørende for, om du sidder rart i dine nye havemøbler. Vælg derfor dine hynder med omhyggelighed. Hos os finder du et stort udvalg af sædehynder og kombinerede ryg- & sædehynder, som passer perfekt til dine lounge og havestole. Har du havebænk kan du også vælge at opgradere komforten med en bænkhynde. Hvad end du står og mangler en hynde til, kan du finde den her på siden.

Komfort og kvalitet 

Med hynder fra Havemøbelhuset er du sikret den bedste komfort. Vi har nemlig fokus på, at vores hynder yder den bedste komfort for dig, din familie og dine gæster. Dette gør vi ved kun at sælge hynder som er lavet af kvalitetsmaterialer. Vores hynder er skabt til, at mange timer kan blive brugt i jeres havemøbler, uden at falme hen. Derfor er vores hynder skabt af slidstærke materialer, som desuden derfor kræver meget lidt vedligehold. Mangler du mere inspiration til, hvordan du skal vælge den helt rigtige hynde, så kan du for eksempel først tage et kig på et af vores mange forskellige typer af havemøbelsæt

Vælg den rette hynde

Der findes et hav af forskellige hynder, som hver især har både fordele og ulemper. Vi vil selvfølgelig altid gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej, uanset om det er til valg af hynde, eller noget helt andet. Når du skal vælge den rette hynde er der dog nogle vigtige faktorer at være opmærksom på.

 

  • Hvilket materiale ønsker
  • Hvilket havemøbel skal din hynde passe til
  • Hvilken farve

 

Disse tre faktorer er nogle vigtige overvejelser at have med, inden du vælger din hynde. Sorte hynder kan eksempelvis hurtigt gå hen og blive varme, og de hvide hynder kan måske være lidt for sarte til din smag. Hvad angår materiale er polyester et dejligt materiale da det ikke optager vand, og dralon er samtidig utrolig slidstærkt. Mulighederne er mange, og er du i tvivl om valg af hynde, er du altid velkommen til at kontakte os.