• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sæt


Loungesæt i moderne designs

Drømmer du om et hyggeligt loungeområde i haven eller på terrassen hvor du kan slappe af og nyde et koldt glas vin? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af forskellige loungesæt, som helt sikkert vil være med til at infrie dit ønske om et hyggeligt loungeområde. Loungesæt er utroligt populære da de indbyder til samværd og god komfort, og samtidig vil fungere som et samlingspunkt for din familie og venner. 

Opgrader med skygge

Et loungesæt er indbegrebet af god og dejlig komfort. Ønsker du dog at få det optimale ud af dit loungesæt, kunne det være en god ide at overveje, at implementere en parasol ind i dit loungeområde. En parasol vil være med til at skærme fra solen når den står skarpest, så man ikke er nødsaget til at gå indenfor, eller rykke til et andet sted i haven hvor man kan finde skygge. Afhængig af din terrasses størrelse, vil en markedsparasol eller en hængeparasol være det oplagte valg. Hvilken model du skal vælge afhænger desuden af størrelsen på dit loungesæt, samt hvilket design og look du ønsker til din have.

Loungesæt i forskellige størrelser

Når sommeren nærmer sig er det oplagte sted at opholde sig i haven. Derfor ønsker vi at have noget behageligt om komfortabelt at sidde i. Et loungesæt er den perfekte løsning, da du kan være med til at bestemme lige præcis hvilken størrelse samt design dit loungesæt skal være i. Hos os finder du nemlig både små og store loungesæt, hvorfor det skulle være muligt at finde noget til ethvert hjem. Vores loungesæt er desuden ofte opbygget af moduler, hvilket vil sige at du nemt kan omrokere på modulerne, og sammensætte den rette kombination der passer til jer.