• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

TeakSkift til Teak havestole

Overvejer du at udskifte dine gamle slidte havestole eller er du blot på udkig efter nye? Så bør du overvej at kigge på havestole i teaktræ. Teak er utrolig populært da det både er super smukt, yderst holdbart samt slidstærkt. Teak er desuden et meget fornemt materiale, som slet ikke kan måle sig med andre kedelige og uholdbare materialer. 

Havestole i teak holder længere

Teak havestole er nemlig meget robuste, og kan dermed sagtens holde i mange år. Teak havestole er nemlig skabt til at kunne holde til lidt af hvert, da træsorten er kendt for at være i høj kvalitet. Teak er derfor også et foretrukket materiale til produktion af både indendørs og udendørs møbler. Når man har med teak at gøre, er vedligehold dog også en vigtig faktor. Selvom teak havestole, og teak i særdeleshed, er utrolig holdbart, er det en god ide at rense og pleje dine teak havestole en gang i mellem. Heldigvis kræver vedligeholdelse og behandling af teak havestole ikke særlig meget møbel pleje. Når du vil pleje dine teak havemøbler, bør du vælge en god olie. Olien skal gerne indeholde fungicid (algedræber) og helst være en klar olie, da farvepigmentering kan misfarve dine teak havestole. Undgå også gerne at behandle i direkte sollys, da det kan få olien til at hærde for hurtigt. Lad behandlingen stå i ca. 15 minutter i skygge, og tør herefter den overskydende olie af.

Se vores store udvalg af havemøbler i teak 

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af stærke teak havestole. Hos os finder du et væld af forskellige teak havestole i mange spændende designs, og det er dermed helt op til dig at finde de teak havestole som passer til dig og dit hjem. Fælles for vores teak havestole, er den høje kvalitet som havestolene produceres i, og som vi hos Havemøbelhuset aldrig går på kompromis med.

 

Se også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ