• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sengeborde


Skab en hyggelig oase i soveværelset med sengeborde

Et sengebord er en god opbevaringsløsning til dit soveværelse. Sengebordet er med til at skabe god ro og orden, som er vigtigt for et harmonisk rum. Når du skal vælge sengebord er det derfor vigtigt at du vælger et sengebord der både er praktisk, men samtidig også æstetisk. Hos os finder du sengeborde i mange forskellige farver og materialer. Der er derfor rig mulighed for at finde det rette sengebord, der passer ind til resten af dit hjem. Når du ligger i sengen er det rart at have et sengebord eller et natbord, med plads til ting som briller, et sengelampe og evt. et glas vand. Det kan også være rart at have et sengebord med skuffer, så der er plads til at opbevare bøger og blade som læses om aftenen i sengen. 

Guide til valg af sengeborde

Når du først har haft et sengebord, kan det være svært at undvære. Men hvad skal du egentlig overveje når du vælger sengebord. 

  1. Højden - Højden på dit sengebord skal gerne være i ca. samme højde som din madras. Det er vigtigt at sengebordet hverken er alt for højt eller alt for lavt, da det dermed kan være vanskeligt at nå briller, vækkeur mm.
  2. Størrelsen - Dybden og bredden er vigtigt for om sengebordet kan stå ved siden af din seng. Det er desuden vigtigt at overveje hvor meget opbevaringsplads du har behov for, da det også har indflydelse på størrelsen af dit sengebord.
  3. Opbevaring  - Skal sengebordet være til egnet til opbevaring eller pynt eller måske begge dele? Overvej om sengebordet skal være med eller uden skuffer.
  4. Materiale  - Sengebordene findes i mange forskellige materialer. Det er vigtigt at vælge et materiale der passer ind til resten af hjemmet. Måske et sengebord i teak er noget for dig, eller måske du mere er til et sengebord i metal. 

Sengeborde for enhver smag

Hos HaveMøbelHuset.dk har vi et stort og bredt udvalg af sengeborde. Der er derfor sengeborde for enhver smag. Sengebordene er med til at skabe en ro i rummet, som er vigtigt i soveværelset. Det er nemlig her du skal slappe af efter en lang dag. Heldigvis kan vi tilbyde natborde og sengeborde i skarp kvalitet og design. Det eneste du behøver koncentrerer dig om, er derfor at finde præcis det sengebord som passer til dit soveværelse.