• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hængekøje


Hængekøjer

Når sommer er over os er det med at få udnyttet den i de bedste og mest komfortable rammer. Her er en hængekøje er et godt alternativ til eksempelvis liggestolen eller loungestole. Hængekøjen er nemlig garanti for masser af afslapning, og bidrager desuden til en tropisk og sydlig stemning i haven. Med en hængekøje får du muligheden for at komme helt ned i gear og få hverdagens tanker på afstand. Nyd eksempelvis en god bog, eller tager en lur imens du gynger fra side til side i hængekøjen. Foruden at en ny hængekøje sikrer masser af behagelige timer enten i solen eller i læ under træerne eller en parasol, så er en hængekøje også til glæde og sjov for venner og familie. Hængekøjen vil helt sikkert være et eftertragtet havemøbel blandt besøgende til dit næste sommer arrangement. 

Hængekøjer med bærestativ

Der findes flere forskellige typer af hængekøjer. Der findes de hængekøjer der skal ophænges mellem to træer, og så findes der dem der er beregnet til at at blive ophængt på stativ. Der er mange fordele ved at vælge en hængekøje med bærestativ:

  1. Hængekøjen er let at flytte rundt i haven og på terrassen  - Det smarte ved en hængekøje der er designet til at blive anvendt på bærestativ er at du let kan placere hængekøjen hvor du har lyst. Dermed er den også utrolig let at flytte rundt eller væk hvis der skal gøres plads til andre havemøbler, eller hængekøjen skal opbevares over vinteren.
  2. Det sikrer høj sikkerhed  - Bærestativet sikrer stabilitet og holdbarhed, og der er ikke fare for at hængekøjen falder ned. En hængekøje der hænger mellem to træer er mindre sikker, da der her er risiko for at køjen falder ned på græsset. Med en hængekøjer på bærestativ kan du derfor slappe af med ro i sindet.
  3. Nem montering og opbevaring - Det tager ikke mange minutter at montere din hængekøje. Stellet skal blot samles, og så skal stoffes monteres på stativet. Når hængekøjen pakkes væk henover vinteren, kan stellet let afmonteres og opbevares.

Brug også hængekøjen som en indendørs oase

De fleste forbinder nok hængekøjer med udendørs afslapning i sommermånederne, men du kan sagtens forlænge sæsonen for hængekøjer, og bruge dem i den indvendige indretning. Hængekøjen kan eksempelvis benyttes i udestuen, på altanen eller i stuen. Du kan derfor kombinere det bedste for begge verdener, og bruge hængekøjen i haven om sommeren, og i hjemmet om vinteren. På den måde får du det maksimale ud af din hængekøje, og kan benytte den året rundt. For at beskytte din hængekøje bedst muligt anbefaler vi at tage stoffet ind i læ, når hængekøjen ikke er i brug. Alternativt kan du også investere i et cover til din hængekøje, som du kan fastmontere henover hængekøjen.