• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak


Skift til teak havebænke

Leder du efter en kvalitetshavebænk i teak? Måske til at pryde terrassen eller opgradere haven, eller måske blot som en del af dit teak havemøbelsæt? Vores havebænke og parkbænke danner den perfekte ramme for en skøn hyggestund i haven, på terrassen eller på altanen. Her finder du både klassiske havebænke og de sjove bananformede bænke. Vi har solide og vejrbestandige bænke, fremstillet i massiv teaktræ, der stammer fra statsgodkendte plantager i Indonesien. Hos Havemøbelhuset finder du derfor et stort udvalg af flotte, elegante og slidstærke teak havebænke. Teak er nemlig både smukt, holdbart og et stærkt materiale, og perfekt til dig, der netop vægter holdbarhed og kvalitet højt.

Teak havebænke kontra teak havestole

Hvis du vil væk fra det klassiske havemøbelarrangement med havebord og teak havestole til, kunne det være en ide at overveje teak havebænke. Her kunne du vælge at beholde den klassiske stil som du kender, men samtidig supplere dine havemøbler med en teak havebænk. Det giver et dejligt pust til dine havemøbelsæt, og samtidig giver det et rigtigt flot design og udtryk til haven.

Du kunne også vælge at placere din teak havebænk et helt andet sted i haven, og dermed skabe et nyt dejligt område, hvor det muligt at nyde det dejlige vejr.

Det, som adskiller teak havebænke fra alt andet, er, at disse lægger op til at sidde tæt og være social. Derudover kan havebænken bruges som et indretningsdesign, hvor man kan udstille havebænken med krukker og planter. Du kan med fordel også bruge vores teak havebænke til at skabe en hyggelig læsekrog, med lammeskind og smukke lys og lanterner. Uanset hvad dit formål med havebænken er, er du garanteret en hyggelig stemning i din have. Teak træ er kendt for at være i en høj kvalitet, og derfor kan teak havebænke fra Havemøbelhuset holde til lidt af hvert. Vi ønsker nemlig kun at levere havemøbler, som du kan have glæde af i mange årtier.

Vedligeholdelse af havebænk

Teak havebænke skaber en hyggelig stemning og er utrolig flotte. Selvom du vælger at investere i en teak havebænk, er der heldigvis ikke mere vedligehold. Det er sagtens muligt blot ved almindelig rengøring at holde bænken ren og nydelig i mange år, uden ofte at skulle bruge tid og kræfter på at holde havebænken i god stand. Under almindelig rengøring kan du sagtens fjerne overfladesnavs med en fugtig klud vredet op i en mild sulfobehandling. Vælg en god olie, som indeholder fungicid (algedræber). Den skal helst være klar, da farvepigmentering kan misfarve dine teak havemøbler. Undgå at behandle i direkte sollys, da det kan få olien til at hærde for hurtigt. Lad behandlingen stå og passe sig selv i 15 minutter, før du tørrer den overskydende olie af med en tør klud.

Tjek også udvalget af vaskebænke, der fint kan indgå som et spændende element i indretning af både entre og badeværelse. Hynder og puder kan naturligvis tilkøbes til alle bænke i Havemøbelhuset.

 

Se vores andre havemøbler i teak træ her

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ