• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Solvognshynder

Solvognshynder - hynder til solvogne. Stort udvalg af løse hynder til din solvogn. Henslængt i solvognen i skøn sommersol - så er det vigtigt, at komforten er i top. Og det er den med vores bløde 6 cm tykke havemøbelhynder i kraftig polyester. Hynderne til solsenge er særdeles rengøringsvenlige. Nyd sommeren i haven eller på terrassen i en magelig solvogn - hynderne finder du her i webshoppen til fristende lave onlinepriser. Bemærk kvaliteten.
 


Skift til solvognshynder

Solvognen er det perfekte sted at nyde sommeren, og bare slappe 100 procent af. Mærk hvordan solens stråler varmer kroppen, imens du komfortabelt ligger på din solvogn med en god bog eller musik i ørerne. Hos Havemøbelhuset har vi samlet et stort udvalg af lækre solvognshynder, som er med til at gøre din oplevelse i solvognen så komfortabel som den overhovedet kan blive. Der findes mange forskellige solvogne på markedet og mindst lige så mange forskellige solvognshynder. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og form til din solvogn, samt vælge den kvalitet af solvognshynde, der passer til dine behov.

Komfort og nuancer

Hos Havemøbelhuset har vi mange forskellige solvognshyder, som kommer med forskellig polstring. Vi lægger nemlig stor vægt på komforten, hvorfor vi derfor har sørget for at samle et stort udvalg, med forskellig støtte i de forskellige solvognshynder. På den måde er der helt sikkert en solvognshynde der passer til alle, og den enkeltes ide om komfort. I vores udvalg finder du nemlig solvognshynder med indbyggede puder og andet støttende materiale for at tilgodese ethvert behov. Derudover er flere af solvognshynderne produceret i smudsafvisende stof, hvilket gør det lettere for dig at vedligeholde og holde rent. Det er desuden også helt op til dig at vælge den eller de farver der passer til din have. Vores solvognshynder findes både i mørke og lyse nuancer, samt mange andre dejlige farver.

Se vores store udvalg af hynder til haven

Hos Havemøbelhuset har vi alt, hvad der hører til haven. Det gælder både havemøbler, parasoller, loungemøbler, hynder og meget andet tilbehør, der skal til for at skabe de optimale rammer i boligens udearealer. Hvis det ikke kun er solvognshynder du er på udkig efter, har vi heldigvis også et kæmpe udvalg af andre hynder til haven. Er du tvivl om hvilke hynder du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Se vores store udvalg af hynder