• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Markiser med motor


Skift til markiser med motor

Mangler du skygge for den bagende sommersol på din terrasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Havemøbelhuset har vi forskellige markiser, som alle kan bruges til at dække for den skarpe sol og give skygge til både dig, dine havemøbler og dine planter. Vores markiser med motor er skabt af gode og slidstærke materialer, og alle vores markiser med motor er designet med et holdbart stel, så de kan holde til vind og vejr. Markiser med motor er en nem og enkel måde at få skygge på terrassen. Med en markise med motor kan du nemt køre markisen ud og ind efter behov, og altså få skygge alt efter hvordan solen står på himlen. Her på siden kan du finde mange gode markise tilbud, så du kan altså frit vælge mellem alle vores markiser, og finde den som passer til dine behov. Vil du gerne holde varmen på terrassen om aftenen i forbindelse med opsætningen af din markise, kan du se nærmere på vores terrassevarmere.

Indretning og betjening af markiser med motor

Når du skal betjene en af vores markiser med motor, foregår det ved hjælp af mekaniske systemer. Dette betyder at du ikke skal trække markisen ud ved håndkraft, og du kan dermed spare dig selv kræfter og tid ved at købe en af vores markiser med motor. Når markisen køres ind igen, rulles markisen ofte op i en semikassette. Dette er en kasse, som beskytter markisen med motor, når de er foldet sammen. Når du skal indrette med markiser med motor, er det vigtigt at der er god plads til at sætte markisen ordentligt op. Der skal helst ikke være for mange træer og buske som kan stå i vejen for markisen når den foldes ud. Vores markiser er skabt til at kunne vedstå de prøvelser, som man måtte kunne forvente der kunne forekomme i det danske vejr, men disse markiser med motor burde alligevel ikke sættes under tryk fra grene eller andet, som kan ødelægge stellet eller selve stoffet. Vores markiser fungerer godt som overdækning af dine havemøbler, og med et stort farveudvalg fra Havemøbelhuset, så kan du vælge mellem flere forskellige markiser med motor, så den du ender ud med passer til dit hjem. 

Se vores store udvalg af markiser

Vores markiser kommer i flere forskellige former og farver. Derfor er vi sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis den markise som du leder efter. Selvom, at du muligvis kun er på udkig efter en markise med motor til terrassen, har vi også et kæmpe udvalg af andre havemøbler. Mangler du et godt sted at sidde under din markise, kan dette for eksempel være i en god solvogn eller havestol. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på at en markise med motor, vil gøre din sommer på terrassen en tand bedre. 

 

Se også vores andre markiser og parasoller