• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Stole

Loungestole


Skift til loungestole

Går du og overvejer at investere i en ny og lækker loungestol til haven, der nemt kan matche stuens lænestole? Havemøbelhuset står klar med et stort udvalg af loungestole, der passer til enhver smag. Vores loungestole er lavet af kvalitetssikre og gode slidstærke materialer, der sagtens kan tåle det til tider hårde danske vejr. Vi byder på modeller med både tilbagelænet siddestilling, samt modeller, hvor du sidder mere oprejst. Desuden har vi også loungestole med lidt mere smarte løsninger, hvor du med et træk i et håndtag hurtigt kan komme fra oprejst til tilbagelænet stilling. Flere af vores loungestole bliver desuden leveret med fodskammel, ellers er det en mulighed der er værd at overveje som tilkøb, for at optimere fornøjelsen af sin loungestol. Det er derfor god ide at overveje dit behov, samt hvilken type, hvilket design og prisklasse din nye loungestol befinder sig i. 

Komfort er i højsædet

Lounge er indbegrebet af komfort og velvære. Derfor har vi hos Havemøbelhuset sikret os, at vores loungestole har den bedste komfort på markedet. Haven er nemlig et sted for afslapning. Derfor er det utrolig vigtigt at komforten er i særklasse, når du sætter dig i din nye loungestol. Det er ofte individuelt, hvilke materialer man finder mest komfortable, hvorfor du her på siden kan finde loungestole i mange forskellige materialer - og dermed finde lige præcis den loungestol der passer dig. Du kan deusden selv øge komforten yderligere, med f.eks. en sædehynde til din loungestol. Vores sædehynder, såvel som mange af vores andre hynder findes i mange forskellige farver, så du kan skabe præcis det udtryk til din loungestol, du ønsker. 

Se vores store udvalg af loungestole

Hos Havebøbelhuset finder du et stort udvalg af loungestole. Loungestolene ilføjer et dejligt og frisk look til din have, som samtidig passer til enhver terrasse eller have. Vores loungestole er designet med komfort i baghovedet, hvorfor du derfor finder loungestole i mange forskellige udseender samt materialer her på hjemmesiden. Det er derfor helt op til dig at vælge hvilken type af loungestol du står og mangler, samt hvilken farve og design stolen skal have. Måske en sort-/hvidmalet loungestol, en bambus loungestol eller måske en vedligeholdelsesfri loungestol var noget for dig. Er du i tvivl om valg af loungestol eller har andre spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.