• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sofa´er


Skift til vedligeholdelsesfrie sofa'er

Er du på udkig efter en ny og stilfuld sofa til haven eller terrassen? Hos Havemøbelhuset har vi et stort katalog af sofa'er til enhver situation. Vi har foruden vores dejlige sofa'er, desuden et stort udvalg af andre møbler som passende kunne kombineres med en ny sofa. Se f.eks. havestole, borde og meget mere. Alle vores sofaer produceres i gode og slidstærke materialer, som netop derfor ikke kræver meget vedligeholdelse. Vi tlbyder både flotte sofa'er i polyrattan-flet, borde i nonwood lameller, aluminiumsstel og meget mere. Selvom naturmaterialer som eksempelvis træ kan være både smukke og attraktive, kan havemøbelsæt af disse materialer dog kræve en stor indsats i vedligeholdelsen af materialet. 

Spar besværet ved vedligehold

Vedligeholdelsesfrie sofa'er er perfekte til dig som ikke har tiden til at rense og pleje dine havemøbler, men derimod blot ønsker at nyde dine havemøbler fra dag et. Hos Havemøbelhuset hjælper vi med løsninger som er både praktiske og smarte, så du slipper for en masse vedligeholdende arbejde. Du sparer derfor både tid og penge, og undgår for eksempel at skulle oliebehandle dine nye havemøbelsæt.

Hos Havemøbelhuset synes vi blot du skal læne dig tilbage og nyde en afslappende sommer på terrassen, i haven eller hvor du ellers måtte have brug for en vedligeholdelsesfri sofa.

Opgrader din sofa

Selvom, at du muligvis kun er på udkig efter en sofa til terrassen eller haven, anbefaler vi alligevel at pifte din sofa op med nogle hynder for ekstra dejlig komfort, samt evt. en parasol for at dæmpe for solstrålerne i middagsheden. Har du spørgsmål eller ønsker afklaring omkring valg af havemøbler, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning.