• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Dørmåtter


Vælg dørmåtter fra havemøbelhuset

Dørmåtten er noget af det første man ser inden man træder ind i hjemmet. Derudover har den en vigtig funktion i at fjerne det værste skidt under skoene, inden man kommer indenfor. Derfor er dørmåtter yderst relevant og den perfekte gaveide til personen der har alt.

Træd ind i et univers af dørmåtter, hvor variation er nøglen til velkomst. Uanset om du foretrækker de klassiske brune nuancer af dørmåtter eller flerfarvede dørmåtter, har vores kollektion noget for enhver smag. De fleste af vores dørmåtter er fremstillet i slidstærkt kokos og gummi. 

Det er vigtigt at vælge den måtte du føler passer bedst til dit hjem. Vores måtter kombinerer æstetik med holdbarhed og sikre at det værste jord og snavs under skoene kommer af, inden du træder indenfor. 

Lette at rense

Når du har brugt dine dørmåtter i et godt stykke tid kan de blive beskidte. Her vælger mange blot at købe en ny. Vores dørmåtter er lette at rense og holder i flere sæsoner. Bank dørmåtten og støvsug den når den er tør. Derefter tag noget sæbevand og en stiv skrubbe børste og skrub dørmåtten.