• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sort-/hvidmalet


Skift til sort-/hvidmalet havestole

Er du på udkig efter nye havestole til dit havebord eller leder du blot efter et par nye og dejlige stole? Hos Havemøbelhuset er det vigtigt at sætte komfort i førersædet, når du skal jagt efter nye havestole. Det er nemlig i stolene at du kommer til at bruge mange glade sommertimer, enten i sommerhuset, i haven, på terrassen eller et helt fjerde sted. De sort-/hvidmalet havestole har et både minimalistisk og romantisk udtryk, hvilket skaber en god ramme for havens struktur og udseende. Havestolene fungerer derfor som et lærred for resten af haven, der virkelig formår at sætte dine blomster og græsplæne i fokus.

Komfort er i højsædet

Som nævnt er haven et sted for afslapning. Derfor er det vigtigt at komforten er i særklasse, når du sætter dig i din sort-/hvidmalet havestol. Det er ofte individuelt, hvilke materialer man finder mest komfortable, men du kan selv øge komforten yderligere med f.eks. en sædehynde til din havestol. Vores sædehynder, såvel som mange af vores andre hynder findes i mange forskellige farver, så du kan skabe præcis det udtryk til din sort-/hvidmalet havestol, du ønsker. 

Se vores store udvalg af havestole

Hos Havebøbelhuset finder du et stort udvalg af sort-/hvidmalet havestole. De sort-/hvidmalet havestole tilføjer et dejligt og frisk look til din have, som samtidig passer til ethvert havebord - uanset om det er hvidt, gråt eller i naturlige træfarver. Vores sort-/hvidmalet havestole er designet med komfort i baghovedet, hvorfor du derfor finder havestole i mange forskellige udseender samt materialer her på hjemmesiden. Vi har både sort-/hvidmalet havestole i teak, polyrattan og meget mere. Det er derfor helt op til dig at vælge hvilken type af havestol du står og mangler, samt hvilket farve og design stolen skal have.

 

Se derfor også alle vores andre havemøbler i sort-/hvidmalet

 

Se desuden vores indendørsmøblement i sort-/hvidmalet