• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak/alu kombination


Skift til teak/aluminiums haveborde

Er du på udkig efter et nyt og holdbart havebord? Så bør du overveje at kigge på haveborde i teaktræ kombineret med aluminium. Hos Havemøbelhuset har vi et stort udvalg af smukke og stærke teak/alu haveborde, som vil pryde din terrasse året rundt. I dag er det ikke ualmindeligt at finde alverdens haveborde på markedet. De bliver designet i et utal af materialer, men alligevel er det lige netop teak der er et af de klart mest populære materialer blandt mange danskere. Teak er nemlig en utrolig populær træsort når folk kigger på træhavemøbler da det både er super smukt, yderst holdbart samt slidstærkt, hvilket er væsentligt, når man har havemøbler stående udendørs i haven året rundt. Aluminium tilføjer desuden et ekstra desingmæssigt touch, som gør dit nye havebord ekstra nydeligt at se på.

Haveborde i teak/alu holder længere

Teak og aluminiums haveborde er meget robuste, og kan sagtens holde i mange år. Teak/alu haveborde er nemlig skabt til at kunne holde til lidt af hvert, da træsorten er kendt for at være i høj kvalitet. Teak er derfor også et foretrukket materiale til produktion af både indendørs og udendørs møbler. Når man har med teak at gøre, er vedligehold dog også en vigtig faktor. Selvom teak/alu haveborde, og teak i særdeleshed, er utrolig holdbart, er det en god ide at rense og pleje teakdelen af dit havebord en gang i mellem. Heldigvis kræver vedligeholdelse og behandling af teak/aluminiums haveborde ikke særlig meget møbel pleje. Når du vil pleje dine teak havemøbler, bør du vælge en god olie. Olien skal gerne indeholde fungicid (algedræber) og helst være en klar olie, da farvepigmentering kan misfarve dine teak/alu haveborde. Undgå også gerne at behandle i direkte sollys, da det kan få olien til at hærde for hurtigt. Lad behandlingen stå i ca. 15 minutter i skygge, og tør herefter den overskydende olie af.

Se vores store udvalg af havemøbler i Teak 

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af flotte teak/alu haveborde. Ud over haveborde kan du hos os også finde teak/alu havestole efter eget ønske. Hos os finder du nemlig et væld af forskellige teak havestole i mange spændende designs, og det er dermed helt op til dig at finde de teak havestole som passer til dig og dit hjem. Fælles for vores teak havemøbler, er den høje kvalitet som møblerne produceres i, og som vi hos Havemøbelhuset aldrig går på kompromis med.

 

Se også alle vores andre havemøbler i teak træ

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ