• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

TV borde/skænk


Få styr på elektronikrodet med et TV-bord/skænk

TV-bordet er et essentielt møbel i stuen, da det giver dig mulighed for at opbevare en masse elektronisk udstyr som spil, fjernbetjeninger og tv-bokse, og samtidig er det ideelt til at gemme ledninger væk. TV-borde er velegnet uanset om du har TV'et stående ovenpå TV-bordet, eller dit fjernsyn hænger på væggen. Du kan evt. vælge et TV-bord med skuffer og låger integreret ind i TV-bordet, da du dermed let kan gemme alle dine ting væk som du ikke har brug for i dagligdagen. Desuden minimerer du behovet for rengøring, da støv har sværere ved at komme ind bag lukkede låger. Så hvis du gerne vil bruge mindre tid på at tørre støv af, kan et TV-bord med låger være et oplagt valg.   

TV-borde/skænke i kvalitetsmaterialer og designs

Dit nye TV-bord/skænk er mere end blot et praktisk opbevaringsmøbel. Det er også med til at pynte og præge stemningen i din stue, hvorfor det er vigtigt at vælge det rette design og i de rigtige farver og materialer. Hos HaveMøbelHuset.dk finder du TV-borde i alverdens farver og kvalitetssikre materialer og designs. Når du vælger din nye TV skænk er du derfor garanteret at TV-bordet er holdbart og fremstillet i slidstærke materialer. Er pladsen trang i stuen, kan du også med fordel tage et kig på et af vores mange sideborde. Dette er et oplagt alternativ hvis du stadig ønsker god opbevaringsplads i stuen, men ikke nødvendigvis har plads til et stort TV-bord. Med et sidebord kan du stadig opbevare, elektronik, spil og andre småting, og det kan let placeres eksempelvis i hjørnet af stuen. 

TV-borde med eller uden ben

Når du skal vælge dit næste TV-bord, er det relevant at overveje om det skal være med eller uden ben. Vælger du et TV-bord med ben vil det give et luftigt og let udtryk. TV-borde med ben gør desuden rengøring og støvsugning under TV-bordet lettere, men kan også være upraktisk hvis man har børne eller hundelegetøj i hjemmet som kan ryge ind under TV-bordet. TV-borde uden ben kan virke meget solide og give et stabilt look, men kan også visuelt optage mere gulvplads. Det kan også være en god ide at overveje hvilket slags sofabord man har, og tage det med i overvejelserne når man vælger nyt TV-bord/skænk. Tag et kig her på siden hvor du finder et stort udvalg TV-borde.