• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hængeparasoller


Hængeparasoller

Drømmer du om en ny og dejlig hængeparasol til din terrasse? Så er du havnet det rette sted. Hos Havemøbelhuset sætter vi en stor ære i at levere parasoller du kan drage nytte af mange år ud i fremtiden. Hængeparasoller kan være et vigtigt redskab om sommeren, når solen står bager ned over din terrasse. Uden en parasol kan det være svært at finde skygge, og man kan derfor være nødsaget til at gå indenfor. Med en ny hængeparasol kan du altså forblive ude i det dejlige vejr, og nyde selskabet med venner og familie.

Hængeparasol - perfekt til de store terrasser

En hængeparasol er den type parasol, som passer godt ind på de fleste terrasser. Alligevel er en hængeparasol særligt velegnet til de lidt større terrasser, da den nemlig kan nemlig placeres ude i kanten eller i et hjørne af din terrasse, i stedet for midt på terrassen. Med en hængeparasol får man altså meget mere plads omkring havebordet og man føler ikke at parasollen er i vejen eller til irritation.
En hængeparasol fungerer på den måde, at selve stokken placeres på en parasolfod, ligesom man kender det fra andre parasoller. Forskellen ved denne type af parasol, er dog at stokken er placeret ude i kanten eller på én af siderne af dugen, og man derfor har god plads til at placere havemøblerne i den skygge, som parasollen giver. En rund hængeparasol er derfor utrolig smart, da den giver en rummelig fornemmelse, og man føler sig godt tilpas under hængeparasollen.

Forskellige typer af hængeparasoller

Hos Havemøbelhuset findes der flere varianter af hængeparasoller. Vores hængeparasoller findes forskellige designs, farve og ikke mindst størrelse. Hvilken model du skal vælge er helt op til dig. Det er dog vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, som hvor på terrassen parasollen skal stå, samt hvilket look du ønsker din have skal udtrykke. Hvis du ikke er helt sikker på at en hængeparasol er den rigtige parasol for dig, kunne det være en ide at tage et kig på vores markedsparasoller også. På den måde kan du danne dig et bedre overblik, og vælge den rigtige parasol første gang.