• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Spiseborde


Spiseborde

Trænger dit hjem til et nyt og lækkert spisebord? Så er du havnet det rette sted. Hos HaveMøbelHuset.dk kan du altid finde et bredt sortiment af spiseborde i et hav af forskellige størrelser, former, farver og materialer. Spisebordet er her hvor familien samles til lektiehjælp med børnene, gode måltider og ikke mindst til en hyggelig aften i selskab med venner og familie. At finde det rette spisebord er derfor et “must” i et ethvert hjem. Spisebordet skal både passe til resten af hjemmets indretning, og samtidig skal det være holdbart. Vi har alle forskellige behov og ønsker angående de kvaliteter vores spisebord skal indeholde, og det kan derfor være en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring bordets design og materiale inden man investerer i et nyt bord. Hos HaveMøbelHuset sætter vi en stor ære i løbende at udvide vores sortiment, så du altid kan finde det bord som passer til jeres smag. Skulle I have spørgsmål sidder vi altid klar til at hjælpe jer på enten mail eller telefon.

Rundt eller firkantet? Stort eller lille?

Et spisebord tjener mange formål, og det er derfor vigtigt at overveje hvad der er vigtigt i jeres hjem. Ofte vil omgivelserne helt naturligt sætte nogle begrænsninger angående størrelse og hvor mange der er plads til. Uanset om I er på jagt efter et stort eller lille spisebord, er et godt råd at huske at måle grundigt op. I denne forbindelse kan det også være en ide at overveje hvilke spisestole man ønsker til sit spisebord, da de også optager plads i rummet.

Har du overvejet formen på dit spisebord? Det mest populære spisebord er stadig det firkantet, da det dermed også er lettest at forholde sig til hvor mange der kan sidde omkring bordet. Det runde bord har dog også en masse fordele, som bliver mere og mere populært. Eksempelvis kan alle se og tale med alle, og det kan samtidig virke lidt mere hyggeligt at sidde ved et rundt spisebord. 

Har du overvejet et spisebord med udtræk?

Har du en stor familie, eller kan du godt lide at samle venner og familie til spisning og hygge? Så kunne et spisebord med udtræk måske være løsningen for dig. Det smarte ved udtræksborde er at i dagligdagen kan man sidde 4 omkring bordet, og så når venner eller familie kommer på besøg, forhandles bordet let så der er plads til flere. Dette er super praktisk da man på den måde ikke behøver at have flere borde i forlængelse af hinanden, men man har det hele samlet et sted.