• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvis du vil returnere et produkt

Ønsker du at returnere

Hvis du ønsker at returnere et produkt, er der nogle forskellige ting du skal være opmærksom på. Se vores retningslinjer omkring returnering her.

Fortrydelsesret og ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, så har vi udviddet denne returret til 30 dage. OBS!, der kan ikke gives penge retur for varer købt med gavekort eller tilgodebevis.
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, derefter kan købet ikke længere fortrydes. Fristen indebærer, at du inden de 30 dage fra modtagelsen skal give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@havemoebelhuset.dk

Ønsker du at fortryde dit køb allerede inden levering, er det ikke nok at afvise leveringen ved modtagelse. Du skal i stedet sende os en mail og tydeligt oplyse om, at du vil fortryde dit køb, samt hvilket køb der er tale om (ordrenr.).

Når vi har modtaget den besked om den ønskede returnering, så vil sende dig en returlabel til at sende dine varer retur. Omkostninger til forsendelse er afhængig af den type levering, du har fået leveret dine varer med. Er varerne leveret som en pakke via GLS, så er returomkostningen kr. 59,-. Ved returnering eller ombytning af varer der leveres med fragtlevering, opkræves der omkostninger for kr. 500,- til returfragt. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Returnering

Når du har meddelt Havemøbelhuset, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 3 hverdage til:

 

Havemøbelhuset ApS

Brødeskovvej 62

3400 Hillerød

 

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind i den originale emballage, da den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Havemøbelhuset, og varen således ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. Husk at du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur.

Ødelagte varer eller manglende original emballage betyder, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Gem også din kvittering for afsendelse. I tilfælde af at vi skal spore pakken.. 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Varen eller emballagen skal være i original stand, og må ikke have tegn på slid, pletter, skader eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at vi slet ikke kan tilbyde at tage varen retur.