• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Hvis du vil returnere et produkt

Ønsker du at returnere

Hvis du ønsker at returnere et produkt, er der nogle forskellige ting du skal være opmærksom på. Se vores retningslinjer omkring returnering her.

Fortrydelsesret og ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@havemoebelhuset.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Returnering

Når du har meddelt Havemøbelhuset, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 3 hverdage til:

 

Havemøbelhuset ApS

Brødeskovvej 62

3400 Hillerød

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan købe returlabels hos os – også til mindre varer.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for havemøbler.  

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr., hvis du køber en returfragt hos os.

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind i den originale emballage, da den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Havemøbelhuset, og varen således ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. Husk at du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur.

Ødelagte varer eller manglende original emballage betyder, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Gem også din kvittering for afsendelse. I tilfælde af at vi skal spore pakken.. 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Varen eller emballagen skal være i original stand, og må ikke have tegn på slid, pletter, skader eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at vi slet ikke kan tilbyde at tage varen retur.