• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Markedsparasoller


Markedsparasoller

Markedsparasoller er den perfekte parasol til dig som leder efter skygge til enten dit havemøbelsæt eller havebord. Selvom solen er det vi alle elsker ved sommeren, er det alligevel vigtigt, og ikke mindst dejligt, at kunne hoppe ind i skygge og i læ fra solens stråler. En markedsparasol er en ideel løsning til dig som søger et stilrent design, og samtidig vægter kvalitet højt. Markedsparasoller er generelt set større end almindelige have- og altanparasoller, hvorfor en markedsparasol kan være med til at dække større områder på terrassen og i haven. Vores markedsparasoller findes i et stort sortiment, og tilbydes i flere forskellige materialer. Om du helst ønsker en parasol med træstok, aluminum eller noget helt tredje, er derfor op til dig.

Markedsparasoller til din terrasse

På de varmeste sommerdage kan solen til tider være næsten ulidelig at befinde sig i. Heldigvis kan en markedsparasol sørge for at i fortsat kan opholde jer ude i haven eller på terrassen, nu blot i den behagelige skygge. De fleste af vores markedsparasoller består desuden af et stort sejl, som er den del af parasollen der skygger fra solen. Vores markedsparasoller har derfor oftest en funktion, der gør at de kan tilte. Denne dejlige funktion medfører at man helt uden at flytte på markedsparasollen, kan skærme for solen flere forskellige steder på terrassen, alt efter solens placering på himlen. En markedsparasol med tilt gør at du nemt kan ændre på hvilke dele af terrassen der får sol, og hvad der får skygge. Når solen igen er ønsket på din terrasse, kan markedsparasollen let foldes sammen ved at dreje på drejehåndtaget som let folder sejlet ind og ud.

Se vores store udvalg af parasoller

Det er specielt i sommertiden, at der bliver tændt op i grillen og familien inviteres over til middag. Med en markedsparasol kan hele familien finde skygge, og ingen er nødsaget til at befinde sig i den stegende sol. Det kan desuden være en god ide at investere i en parasolfod sammen med din markedsparasol, for at undgå at vind og vejr kan være med til at blæse rundt på din parasol. En parasolfod giver desuden mange muligheder for let at placere markedsparasollen i den ønskede position, da vores parasolfødder blandt andet fås med hjul. Alle parasoller er desuden nemme at montere og opsætte.