• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Borde


Gør et kup på dit nye bord til enten ude eller inde

Her på siden finder du nedsatte haveborde, spiseborde, sofaborde og meget mere. Du kan lige her spare ekstra mange penge da du kan købe de produkter som er ved at udgå af sortimentet. Uanset dit budget kan du med garanti finde et bord som passer til dig. Tag et kig i vores “Sidste Chance” hvor kan finde haveborde og spiseborde i forskellige materialer, størrelser og designs. Hos os kan din drøm om et nyt havebord gå i opfyldelse, og endda til rigtig gode tilbudspriser.  

Haveborde

Når sommeren er over os er der ikke noget bedre end at kunne sidde ude og nyde den med venner og familie. Med et nyt havebord kan du nyde sommeren på en helt ny og forbedret måde. Der findes derfor ingen bedre spisestue end terrassen. Et lækkert havebord er således uundværligt i sommermånederne, da det er her man samles til grill og hygge. Desuden kan aften fortsætte med et godt glas vin eller man kan holde fødselsdagsfest om eftermiddagen for børnene. Mulighederne med et nyt havebord er mange. Det er derfor også vigtigt at gøre sig nogle tanker om hvilket havebord der passer til din have. Skal havebordet være rundt, skal det være med udtræksplade og skal det være i teak eller vedligeholdelsesfrit. Tag et kig på vores restparti og se hvilke borde der falder i din smag.

Hygge med sofaborde og spiseborde

Her på siden er det også muligt at finde billige sofaborde og spiseborde. Måske din stue trænger til et nyt og lækkert sofabord, eller måske et nyt spisebord er i kikkerten. Uanset hvad du leder efter kan du med sikkerhed gøre et godt kup her på siden, da alle varerne er nedsat til favorable udsalgspriser.