• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Café/ altan

Havemøbelsæt - Café - 2 personer - Tjek de smarte havemøbelsæt til to personer. Her får du en samlet løsning på indretning af udestuen, terrassen eller altanen. Bord og stole er afpasset til hinanden i en æstetisk balance, når du vælger et af vores havemøbelsæt. De 2-personers cafésæt er velegnet, hvor pladsen måske er begrænset, eller hvis du ønsker at indrette en hyggekrog. Vi tilbyder bl.a. 2 personers havemøbelsæt i flettet Rattan-plast, der er et yderst vejrbestandigt materiale. Møbelsættene kan uden problemer stå udendørs hele året - helt uden vedligeholdelse. Cafésæt fra Havemøbelhuset kan også fint anvendes i erhvervsmæssig sammenhæng - på kontorer eller i caféer, restauranter og receptioner.

 

 


Skift til cafesæt

Hos Havemøbelhuset har vi et kæmpe udvalg af cafesæt. Vi har cafesæt i teak, aluminium, stål, flet, polyrattan og alt derimellem. Et cafesæt er perfekt til den hyggelige og uformelle stemning, som en kop kaffe i eftermiddagssolen eller en hyggelig samtale med enten venner eller familie. Hos Havemøbelhuset har vi et bredt udvalg af designs, lige fra det meget traditionelle og klassiske, til det mere moderne og nytænkende. Vi har kort sagt, noget for enhver smag.

Udnyt pladsen på altanen eller i haven

Cafesættene kommer desuden i forskellige størrelser, hvor de typisk findes i varianter med enten to eller fire medfølgende stole. Dette gør desuden cafesættene yderst fleksible, og de er nemme at rykke rundt på hvis man ønsker at omrekere cafesættets placering. Cafesættene er derfor ikke kun perfekte til terassen eller en hyggelig krog i haven, men passer også perfekt til altanen i lejligheden. Cafesættene fås desuden i forskellige materialer, hvorfor det derfor sagtens kan lade sig gøre at finde et cafesæt, som kan stå udenfor i al slags vejr hvis der ikke er plads til opbevaring i skuret eller lejligheden. Cafesættet er derfor en både nem og fleksibel løsning, hvor man kan sætte sig til rette og nyde et glas vin, eller en god kop kaffe.

Se vores store udvalg af havemøbler 

Havemøbelhuset tilbyder et stort udvalg af cafesæt, som for eksempelvis cafesæt i smukke flettede udgaver og cafestole i stærkt og naturligt træ. Er du til den romantiske franske stil, er det også muligt at finde elegante og detaljerede cafesæt i hvidmalet stål. Mulighederne er altså mange når du skal finde dit nye cafesæt. Hvis du har spørsmål eller brug for råd og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til kontakte os, og så står vi klar til at hjælpe.

 

Se også vores andre cafe havemøbler