• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Terrassevarmere


Terrassevarmer

De danske sommeraftener kan til tider være kølige, hvorfor vi vælger at trække indenfor. Med en terrassevarmer er der dog ingen grund til at rykke indenfor, da eb terrassevarmer sagtens kan holde dig og din familie varm, selv langt ud på aftenen. Hos Havemøbelhuset finder du et flere forskellige terrassevarmere, både til el og gas. Terrassevarmerne findes i forskellige størrelser og designs, hvorfor du altså kan vælge præcis den terrassevarmer der passer bedst til dig. Når du vælger din terrassevarmer behøver den ikke at stå alene. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af interiør til terrassen. Du kan blandt andet finde havemøbelsæt, dejlige hynder og fine bænke.

Opvarm terrassen med terrassevarmere

Det varierede udvalg af terrassevarmere hos Havemøbelhuset, medfører også forskellige måder at opvarme dem på. Det er muligt at vælge terrassevarmere til el samt terrassevarmere til gas. Begge muligheder har deres egen unikke måde at opvarme din have på. Det er muligt at varme terrassen op elektrisk, men det er også muligt at vælge terrassevarmere til gas, der opvarmer din have med med propan- og butangas. Her på siden findes der altså et stort udvalg af muligheder, så det er bare med at beslutte sig for, hvilken af de to modeller der passer bedst til dit behov.

Hvor skal jeg placere min terrassevarmer?

Afhængig af størrelsen på din terrasse, kan det måske være ønsket at opvarme mere end en del af terrassen. Det er heldigvis ikke noget problem, for hos Havemøbelhuset kan det sagtens lade sig gøre. Ønsker du store og stående terrassevarmere? Ønsker du en transportabel bordvarmer? Ønsker du ophængte terrassevarmere til el til din væg? Alle disse muligheder kan lade sig gøre her hos os. Når du skal vælge placering er det en god ide at placere terrassevarmerne tæt på jeres havemøbler. Det kan eksempelvis være rundt om havebordet eller tæt på jeres loungesæt. På den måde kan varmen bedst mærkes, og når samtidig ud til hele forsmalingen.