• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Teak/alu kombination


Skift til teak/aluminiums havemøbelsæt

Leder du efter et nyt og elegant havemøbelsæt? Hos Havemøbelhuset har vi et stort udvalg af forskellige teak/aluminiums havemøbelsæt, og der er noget for enhver smag. Hos Havemøbelhuset kan du finde både mindre og større havemøbelsæt, sæt med runde borde, firkantede borde og meget mere. Heriblandt finder du selvfølgelig også vores flotte teak og aluminiums kombineret havemøbelsæt. Hos Havemøbelhuset hjæper vi dig med at finde lige præcis det havemøbelsæt som passer til dig. Og det er uanset om du har brug for en hyggelig krog med kun to siddepladser, eller om det skal være et større havemøbelsæt som har plads til både venner og familie.

Havemøbelsæt i teak og aluminium holder længere

Et teak/alu havemøbelsæt vil fyldestgøre enhver terrasse eller have. Teak er et fantastisk materiale, der både er yderst slidstærk og utrolig smukt at se på. Træets naturlige og varme farve er med til at sætte sit aftryk på terassen, som ikke vil gå ubemærket hen. Det er dog vigtigt at overveje, at da teak er et naturmateriale, vil det derfor kræve en smule vedligeholdelse for at opretholde den naturlige og skønne farve. Vedligeholdelsen er dog slet ikke så omfattende som mange tror, og et teaktræs havemøbelsæt kan derfor stadig være en god løsning for dig, som umiddelbart ikke ønsker bruge så meget tid på vedligeholdelse af dine havemøbler. Teaktræet tåler meget slid, men det kan ikke holde til store mængder vand. Det kan derfor være en god ide at investere i et havemøbelovertræk til dit teak/alu havemøbelsæt, så det ikke bliver udsat for regn og slud. Det kan desuden være en god ide at investere i havemøbel pleje, da en olibehandling en gang i mellem kan være med til at sikre og forlænge træets holdbarhed. Desuden er det en god ide at stille havemøbelsættet væk og i læ, hen over vinteren for at passe på træet.

Se vores store udvalg af havemøbler i teak 

Et teak/alu havemøbelsæt er derfor til dig som ønsker en terasse eller have ud over det sædvanlige, og samtidig ønsker den bedste kvalitet og de bedste materialer. Hos Havemøbelhuset tilbyder vi desuden også et stort udvalg blandt teak havemøbler helt generelt, som f.eks. en lækker teak havestol til terrassen, en teak solvogn til haven eller det helt tredje. 

 

Se vores andre havemøbler i teak træ her

 

Se også vores indendørsmøblement i teak træ