• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Solsejl


Solsejl til alle dine behov

Her på siden finder du et stort udvalg af solsejl til terrassen, haven, shelters, sommerhuset og meget mere. Du kan blandt andet finde vandafvisende og vandtætte solsejl, så du kan forblive tør i læ af dit solsejl. Et solsejl er et godt og billigt alternativ til markiser og parasoller, da de både er utrolig fleksible og lette at håndtere. Desuden er det super nemt at transportere solsejlet frem og tilbage fra eksempelvis sommerhuset, så du kan få glæde af dit solsejl både hjemme og ude. Solsejlet giver både læ og skygge, og sikrer dig samtidig mod solen. Solsejlet er en ideel måde at skabe hygge i hjemmet på, og er desuden med til at give et super flot og personligt look i haven. Uanset om du ønsker et stort, lille eller mellem solsejl så kan du helt sikkert finde hvad du leder efter hos HaveMøbelHuset.dk.

Hvilket solsejl skal jeg vælge?

Hvilket solsejl du skal vælge afhænger i høj hvor du påtænker at benytte solsejlet mest. Skal det være på terrassen i sommerhuset, en hyggekrog i haven eller måske noget helt tredje. Da solsejlene findes i forskellige størrelser og former er det derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilket type solsejl der passer til dine behov. Ydermere er det en god ide at forholde sig til om man ønsker et solsejl der er vandtæt eller lader vandet trænge igennem. De mest populære solsejl er de vandtætte, hvilket nok skyldes det danske vejrs, som ofte byder på regn og byger i sommermånederne. De vandtætte solsejl lader ikke regn og byger trænge igennem, så længe solsejlet monteres med en smule hældning så vandet kan løbe af.

Skab en hyggelig oase med solsejl

Hvis du ønsker at opgradere haven og skabe en hyggelig oase, er solsejl det perfekte redskab for dig. I stedet for at sikre skygge over dit loungeområde med en klassisk parasol, vil et solsejl helt sikkert være et frisk pust til indretningen i din have. Solsejlet kan placeres på stolper hen over et hyggeligt havesæt, men kan også monteres fra træer eller huset. Denne alsidighed med solsejl er med til at skabe perfekte rammer for at skabe et unikt og personligt miljø i haven. Sådan en oase vil helt sikkert være en succes blandt venner og familie. Alle vores solsejl er desuden fremstillet i kvalitetsmaterialer, og alle solsejl kan nemt monteres selv. Skulle du have nogen spørgsmål angående solsejl, eller andre spørgsmål i særdeleshed, sidder vi altid klar til at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.