• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Til el


Terrassevarmere til el

De danske sommeraftener kan være kølige, men det betyder ikke, at man behøver rykke indenfor. Terrassevarmere til el kan nemlig være løsningen på dette problem. Her på siden findes der et stort udvalg af forskellige terrassevarmere i forskellige størrelser og farver, så du nemt kan vælge det design, der passer ind i netop din have. Du kan vælge en neutral og lille terrassevarmer til el, som kan stå under havebordet og som er transportabel. Eller du kan vælge en, der kan hænge på en væg eller i et loft, hvis du har en overdækket terrasse. Derudover findes terrassevarmerne til el også i mange forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at vælge både en lille og diskret terrassevarmer, men samtidig også muligt at vælge en robust og stor en. Når du vælger din terrassevarmer til el behøver den ikke at stå alene. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af interiør til terrassen. Du kan finde havemøbelsæt, dejlige hynder og fine bænke.

Opvarm terrassen med terrassevarmere

Det varierede udvalg af terrassevarmere hos Havemøbelhuset, medfører også forskellige måder at opvarme dem på. Det er muligt at vælge terrassevarmere til el samt terrassevarmere til gas. Begge muligheder har deres egen unikke måde at opvarme din have på. Det er muligt at varme terrassen op elektrisk, men det er også muligt at vælge terrassevarmere til gas, der opvarmer din have med med propan- og butangas. Her på siden findes der altså et stort udvalg af muligheder, så det er bare med at beslutte sig for, hvilken af de to modeller der passer bedst til dit behov.

Placering af terrassevarmere

Hvis du har en stor terrasse, ønsker du måske at opvarme mere end én del af terrassen. Det er heldigvis ikke noget problem, for hos Havemøbelhuset kan det sagtens lade sig gøre. Ønsker du store og stående terrassevarmere til el? Ønsker du en transportabel bordvarmer? Ønsker du ophængte terrassevarmere til el til din væg? Alle disse muligheder kan lade sig gøre her hos os. Der findes altså et stort og varieret sortiment, og det er nemt at finde lige præcis de terrassevarmere, der passer lige netop til dit hjem.

 

Er du i stedet på udkig efter en terrassevarmer til gal, kan du finde den her.