• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Borde


Skift til haveborde

Når det endelig er sommer i Danmark, er det med at nyde den. Der er ikke noget bedre, end når vejret endelig tillader at man kan spise ude og nyde de lange sommeraftener. Et havebord er således uundværligt i sommer månederne, når venner og familie skal samles til grill, sommerfester, fødselsdage og meget mere. Havebordet er nemlig meget mere end blot et udendørs spisebord. Havebordet er et socialt samlingssted, hvor vi kan nyde et kold glas vin, og slappe af i hinandens gode selskab. Med et havebord fra Havemøbelhuset er din grillfest altid i gode hænder. Vi har et stort sortiment af haveborde, der giver dig mulighed for at spise på terrassen og i haven. Få eksempelvis plads til ekstra mad og uventede gæster med vores skønne havebord med udtræk, eller vælg et mindre bord som bringer jer tættere på hinanden og skaber en hyggelig og intim stemning. Vores brugervenlige materialer gør det nemt at holde dit nye havebord flot, uanset hvilken model du vælger.

Husk skyggen til din terrasse

Når man går med et nyt havebord i tankerne, er det vigtigt også at finde den perfekte parasol til at sørge for skygge over dit nye havebord. Det kan være en nødvendighed at trække sig lidt i læ fra solen en gang i mellem, uden at i behøver gå inden for. Hos Havemøbelhuset har vi flere forskellige typer af parasoller, som passer til ethvert behov. Dersuden fås parasollerne i mange forskellige farver, størrelser og designs, så der er rig mulighed for at matche en parasol med dit nye havebord. Desuden er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type parasol, da en parasol i mørke farver absorberer varmen, og holder området under varmt. En parasol i lysere farver, holder ikke lige så godt på varmen, men tillader til gengæld mere lys at trænge igennem. Hvis man godt kan lide den romantiske stil, er der altså alle muligheder for at matche dit havebord med en hvid eller sort parasol.

Haveborde ikke kun til haven

Selvom du ikke har en have, kan det sagtens være, at du alligevel har brug for et havebord. Haveborde kan nemlig uden problemer benyttes på altaner, eller andre steder man måtte have brug for et nyt havebord. Hos Havemøbelhuset finder du nemlig haveborde i alle størrelser, så du altid har rig mulighed for at finde lige præcis det havebord, der passer perfekt til størrelsen på eksempelvis din altan. Er det trangt med pladsen, har vi endda små cafeborde, der passer perfekt til altanen, eller et hyggelig krog i haven eller på terrassen. Hos Havemøbelhuset finder du altid haveborde god kvalitet, som er dejlige at sidde ved hele sommeren over.