• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Erhverv

Få et erhvervs-login

Som virksomhed kan du ansøge om et særligt login til vores shop.

 

Med et erhvervslogin, vil du få adgang til særlige erhvervstilbud, at se priser ekskl. moms og som genkøbende kunde f.eks. fakturabetaling. Som førstegangskunde, vil man normalt altid skulle betale forud, men ved gentagne ordre, har vi mulighed, for at ansøge om godkendelse af f.eks. 14 dages betalingsfrist. I særlige tilfælde, kan man ansøge om fakturabetaling som førstegangskunde, det vil dog kræve kreditgodkendelse.

 

Godkendelsen om login sker typisk indenfor 24 timer.

 


Fordele ved køb af havemøbler til erhverv

Som virksomhed kan du blandt andet få specielle erhvervstilbud på vores havemøbler, samt du kan se vores priser uden moms. Ydermere vil du have flere betalingsmuligheder som eksempelvis fakturabetaling, samt mulighed for mængderabatter. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af havemøbler, hynder, parasoller og meget mere. HaveMøbelHuset.dk er den perfekte samarbejdspartner for dig der ønsker nye havemøbler til erhverv. Vi sidder desuden altid klar med rådgivning og klar til at svare på spørgsmål hvis dette skulle ønskes.

Opgrader dine udearealer på arbejdspladsen

Hos HaveMøbelHuset.dk ved vi hvor vigtig det er at have gode rammer på arbejdspladsen. Har du eksempelvis en terrasse, have eller udeareal på din arbejdsplads, er det oplagt at udsmykke det med nogle gode og komfortable havestole, haveborde og parasoller. På den måde har både medarbejdere og eventuelle kunder, et behageligt udendørs opholdsområde i sommerhalvåret. Du kan med et par komfortable have- eller loungemøbler lave en lille oase på terrassen, hvor både frokosten kan indtages, men også som et sted hvor fredagsbaren kan centreres omkring. 

Vælg de rette havemøbler til erhverv

Afhængig af pladsmængden på dine arbejdsplads, kan du vælge mellem forskellige størrelser på dine havemøbler. Vælg eksempelvis mellem borde med plads til 4, 6, 8 eller 10 personer, eller måske du er på udkig efter borde med udtræk eller tillægsplade. Et bord med tillægsplade eller udtræk gør det nemlig utrolig let hurtigt at udvide bordets længde, og få plads til flere personer. Dette bord er ideelt for dig der gerne vil have det fylder lidt mindre i dagligdagen, men samtidig gerne ville kunne gøre plads til flere personer når der måtte være behov for det. Hos HaveMøbelHuset.dk finder du også massere af komfortable stole, både i teak og vedligeholdelsesfrie materialer. De vedligeholdelsesfrie havemøbler er oplagte til erhverv, da de ikke kræver nogen form for vedligehold. Havemøblerne fremstår derfor altid klar til brug, og I behøver ikke koncentrere jer om den næste oliebehandling. I kan i stedet holde fokus på det i er gode til, og så nyde en komfortabel pause i jeres nye havemøbler når det måtte ønskes.