• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Bord-/bænkesæt


Bord-/bænkesæt

Leder du efter et nyt havesæt der kombinerer godt design med hyggelig komfort, så kan et bord-/bænkesæt helt sikkert noget for dig. Bord-/bænkesættet er unikt grundet dets enkle design, hvorfor det derfor samtidig passer ind i de fleste haver, gårde, terrasser mv. Et bord-/bænkesæt er ideelt til at skabe en hyggelig oase i haven, hvor du altid ville kunne invitere venner og familie på besøg til grillmad eller eftermiddagshygge. 

Hos HaveMøbelHuset har vi et stort og bredt udvalg af bord-/bænkesæt, i mange forskellige farver og materialer. Bord-/bænkesættene fås også i forskellige størrelser og materialer, så det altid er muligt for dig at finde præcis det sæt som passer til din have.

Bord-/bænkesæt som alternativ til traditionelle havesæt

Hvis du ønsker at prøve kræfter med andre former for havemøbler end de mere klassiske havesæt, er et bord-/bænkesæt et rigtig godt alternativ. Bord-/bænkesættet egner sig særdeles godt hvis din plads eksempelvis er begrænset, da der hverken indgår store borde eller stole der optager plads. Bord-/bænkesættet er også ideelt hvis du ønsker at supplere dine nuværende havemøbler, og på den måde skabe en mere alsidig og hyggelig stemning i haven eller på terrassen.

Der findes mange smarte og stilfulde bord-/bænkesæt. Alle bord-/bænkesættene er super holdbare og praktiske, men samtidig også utrolig komfortable. Det er muligt at finde bord-/bænkesæt både med og uden ryglæn, så du altid kan finde en model der passer til dit behov.

Sæt dit personlige præg på dit bord-/bænkesæt

Bord-/bænkesættet er et praktisk og enkelt havemøbel, som passer ind i enhver have. Til trods for det enkle design, er det stadig muligt selv at sætte sit præg på hvordan dit bord-/bænkesæt skal designes. Tilføj evt. en dug, eller pynt bord-/bænkesættet med stearinlys og servietter og ekstra belysning. Du kan samtidig forlænge sommeren med en terrassevarmer, som både giver varme og ikke mindst hygge til de koldere sommeraftener. Opgrader komforten ved dit bord-/bænkesæt yderligere ved at supplere med puder og tæpper. På denne måde kan du være med til at skabe dit helt eget design og skabe dine helt egne rammer omkring dit nye bord-/bænkesæt.