• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Om Havemøbelhuset

Koncept og sortiment.

HaveMøbelHuset.dk er din havemøbelekspert på nettet. Havemøbler, parasoller og hynder er blot et udsnit af vores store udvalg. Sortimentet og konceptet bag HaveMøbelHuset.dk er kvalitetsmøbler til billige priser.

Ingen fysisk butik.

Vi har ingen stor fysisk butik og derfor heller ingen dyr husleje. Vi har i stedet for, valgt vi sælge Vores kæmpe udvalg billige tilbudspriser. HaveMøbelHuset.dk har valgt at have meget lave faste udgifter for i stedet for at kunne sælge Vores produkter til tilbudspriser som kommer kunderne til gode.

Levering:

HaveMøbelHuset.dk er lagerførende i hele sortimentet, og kan levere til hele landet inden for 5 hverdage.

Alle produkter under 2 meter og 20 kg. Sendes med GLS hjem til dig eller til en GLS pakkeshop efter dit ønske.

 

Fuld returret – uden omkostninger.

Netop fordi vi ikke har en fysisk butik, har HaveMøbelHuset.dk valgt at yde ekstra sikkerhed i tilfælde af du fortryder dit køb:

·         Pak ud og samle blot møblerne hjemme hos dig selv.

·         Se dine købte produkter hjemme hos dig selv – uden at miste din fortrydelsesret.

·         30 dage fuld returret og pengene tilbage.

·         Fortryder du dit køb – så kontakt os - så henter vi varen og giver dig alle pengene retur.

NB.- husk at gemme original emballage i tilfælde af returnering.

Bæredygtighed i fokus.

Hos Havemøbelhuset går vi op i bæredygtighed og sikkerhed. Derfor stammer alle vores teaktræs møbler fra FLEGT– certificeret og godkendte plantager (link til flegt hjemmeside). Ligeledes er mange vores møbler fremstillet i polystyren, også kaldet nonwood, UV – beskyttet, som sikrer at solen ikke kan misfarve og afblegning af dine havemøbler.

Vi genbruger så meget som muligt af papkasser og emballage, når vi sender ud med GLS. Det gør vi for at spare på miljøet. Vi håber Vores kunder er okay med at modtage pakker fra os i genbrugs pap og genbrugsemballage.

 

Kunden i centrum.

Solidt købmandskab, ydmyghed og respekt for kunden skal til enhver tid gennemsyre relationen til vores kunder. Vejledning, rådgivning og ordholdenhed er vigtige elementer i vores dagligdag.

Da størstedelen af vores kontakt foregår enten på mail eller pr telefon, sætter vi en stor ære i altid at være åbne og ærlige omkring vores produkter og priser. Vi bestræber os på altid at oplyse kunden om den information og hjælp der ønskes.

Vores faglige ekspertise og professionalisme indenfor havemøbler, betyder at vi kan hjælpe med det absolutte bedste produkt til vores kunder, lige fra indkøb til levering i din baghave.

 

Nyheder – hvert år.

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle samt udvide vores sortiment, så vi hele tiden kan levere nye designs og kvalitetssikre møbler til vores glade kunder.  Vores indkøber rejser til messer og prøver altid at finde nye flotte havemøbler som HaveMøbelHuset.dk´s kunder efterspørger.

Historien bag HaveMøbelHuset.dk

HaveMøbelHuset.dk er stiftet af Jesper Møller, som har mere end 20 års erfaring indenfor branchen. Jesper har tidligere drevet flere fysiskske havemøbelforretninger på Sjælland. Han har tidligere haft fysiske HaveMøbelHuset forretninger i Hillerød, Glostrup og Roskilde.

Nu har han valgt 100 % at fokusere udelukkende på salg og distribution på nettet.

Jespers store erfaring stammer blandt andet fra hans tid i Østen, hvor han stod for indkøb, distribution og produktion af havemøbler til Danmark. Jesper er en kendt mand i havemøbelbranchen, grundet hans store erfaring og store passion indenfor hans fag.