• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Barstol


Skift til barstole

Er du ved at indrette din helt egen hjemme bar, eller står du blot og mangler en barstol til køkkenet? Så har vi hos Havemøbelhuset masser af fede forskellige barstole, som vil være perfekt for dig. Barstole er moderne igen, og det er fordi de er praktiske, og passer godt til samtalekøkkenet, hvor familien og venner samles. Barstolen kunne passende placeres så børnene kan hjælpe til ved det høje køkkenbord, eller så gæsterne kan følge med i madlavningen. Vi tilbyder barstole i flere forskellige materialer som eksempelvis bambus, læder og plastik, samt i de populære farver som hvid, sort, brun og mange flere. 

Barstole i stilrent design og komfort i særklasse

Hos os kan du finde barstole med flere forskellige funktioner alt efter hvad du leder efter. Du kan bla. finde barstole der kan reguleres i højden og barstole der har med eller uden ryglæn. Kan du godt lide det naturlige og miljøvenlige design, kunne en barstol i bambus være en ide. Bambus er et lækkert materiale, hvorfor dine barstole helt sikkert vil være en succes i køkkenet. Har du et klassisk moderne hvidt køkken, kan du passende bringe lidt kulør i rummet med et par farverige barstole. En barstol er en god løsning for dig, der ønsker at kunne bruge stolen flere steder i hjemmet. Er du så heldig at have et udekøkken, har vi barstole der også vil fungere udendørs såvel som indendørs. De udendørs barstole vil sætte prikken over i’et til dit udekøkken. Her ville det være en ide at supplere op med et par loungestole eller loungesæt, for at skabe en dejlig fornemmelse af lounge og barområde.

Se vores store udvalg af stole til hjemmet

Hos havembøbelhuset tilbyder vi ikke kun et stort sortiment af barstole, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af andre stole og møbler til hjemmet. Måske du også leder efter et lækkert bord til dine barstole, eller måske en bænk til entreen var en ide. Mulighederne er mange, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så står vi klar med råd og vejledning omkring dine nye møbler.

Se vores andre indendørsstole