• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sæt


Havemøbelsæt

Havemøbelsæt er det helt rigtige valg for dig, der vil indrette haven, terrassen eller udestuen med havemøbler i høj kvalitet. Ved at vælge et havemøbelsæt fra Havemøbelhuset får du et samlet og komplet design, der vil bidrage til hygge og stemning, og som giver et præsentabelt helhedsindtryk. Vores sæt af havemøbler kommer i forskellige kombinationer af borde, stole og sofaer, og du finder garanteret også et sæt, der modsvarer dine behov og ønsker. Vi har cafesæt til intim hygge for to personer, og vi har større borde og sofaborde med tilhørende stole, hvor hele familien kan samles. Vælg f.eks. havemøbelsæt i flettet teak, der er utrolig populært, grundet det flotte design og gode kvalitet. 

Havemøbelsæt til enhver smag

Har du tanker om et hvidt eller sort havemøbelsæt, eller måske er det vedligeholdelsesfrit sæt der er i tankerne? Uanset hvilket type af havemøbelsæt du leder efter, står Havemøbelhuset altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder havemøbelsæt i et utal af forskellige varianter, som står flot både i haven og på terrassen. Vælges havemøbelsæt i den meget flotte hvide farve, vil de fremstå elegante og smukke i din have, som samtidig giver en meget lys og romantisk stemning. Havemøbelsættet kan desuden nemt piftes op med nogle flotte hynder, lanterner eller blomster, hvis der ønskes et mere sprudlende og personligt udseende. Vælges derimod de meget traditionelle sorte havemøbelsæt, fås et mere mat og traditionelt look, som fremstår meget stilfuldt på terassen. Vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt er desuden værd at overveje, da man kan lade det stå udenfor i sommerhuset eller på terrassen, uden at skulle bekymre sig om vedligehold af dine møbler.

Husk skyggen til din terrasse

Når man går med et nyt havemøbelsæt i tankerne, er det vigtigt også at finde den perfekte parasol til at sørge for skygge over dit nye havemøbelsæt. Det kan være en nødvendighed at trække sig lidt i læ fra solen en gang i mellem, men du behøver ikke at gå inden for. Hos Havemøbelhuset har vi flere forskellige typer af parasoller, som passer til ethvert behov. Dersuden fås parasollerne i mange forskellige farver, størrelser og designs, så der er rig mulighed for at matche en parasol med dit nye havemøbelsæt. Desuden er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type parasol, da en parasol i mørke farver absorberer varmen, og holdet området under varmt. En parasol i lysere farver, holder ikke lige så godt på varmen, men tillader til gengæld mere lys at trænge igennem. Er du i tvilt om valg af havemøbelsæt samt parasol, er du altid velkommen til at kontakte os.