• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Café/ altan

Caféstole - elegancen stråler ud fra vores eksklusive caféstole. Og siddekomforten er ganske enkelt helt i top. Tjek eksempelvis den superflotte Dallas Caféstol med sortmalet stålstel. Havestolen er forsynet med indstillelig pumperyg - du har trinløs indstilling af stoleryggen, og med et enkelt træk i håndtaget kan du læne dig trinløst tilbage. 


Skift til cafestole

En cafestol i dit hjem kan være med til at skabe en dejlig stemning, så det næsten føles som at sidde på en rigtigt cafe i Syden. Cafestole er nemlig blot en betegnelse for stole, der ikke fylder ret meget. Cafestolene er derfor en god løsning til dig som lever på få kvadratmeter, især inde i byerne, og man får derfor et dejligt område hvor kaffen kan nydes i solen, eller et glas vin med gæsterne. Opgrader evt. dine cafestole med et par smarte hynder, eller en lille parasol som nemt kan fastmonteres et cafebord, så man udnytter pladsen bedst muligt.

Udnyt pladsen på altanen eller i haven

I nogle bylejligheder skal man være heldig overhovedet at have en altan, og hvis man har en altan, er den ofte meget lille og trang. Ønsker man dermed at investere i en ny cafestol, er det en rigtig god ide at tænke ekstra grundigt over indretningen af sin altan, inden man begynder at fylde den med ting og møbler. Indretter man strategisk, kan man nemlig få mest muligt ud af de få kvadrameter man har til rådighed, så altanen fremstår meget større end tilfældet. Her er cafestole den helt ideelle løsning til den lille altan, da de ofte ikke har armlæn, der fylder. Derudover kan mange cafestole foldes sammen, så de blot kan stå op ad husmuren eller i et depotrum. Cafestolene er derfor også fordelagtige til små haver, som kolonihavehus eller ligende, da de er meget fleksible og agile. 

Se vores store udvalg af cafestole

Havemøbelhuset tilbyder et stort udvalg af cafestole, som for eksempelvis cafestole i smukke flettede udgaver og cafestole i stærkt og naturligt træ. Afhænging af størrelsen på din terrasse eller altan, kan det være fordelagtigt at gå efter cafestole i flet. Cafestole i flet udtrykker sig ofte lidt mindre og mere diskrete, og de får derfor et meget slankt look som gør dem nemme at flytte rundt på. Cafestole i flet er derfor også nemme at tage med i sommerhus, eller rykke rundt på dem, på terrassen, altanen eller i haven.

Cafestole i træ er et ideelt valg for dig, som ønsker utrolig høj kvalitet, da cafestole i træ kan holde til det meste. Cafestole i træ findes i forskellige udgaver, så det dermed er nemt at finde den rigtige for dig. Er du til den romantiske franske stil, er det også muligt at finde elegante og detaljerede cafestole i hvidmalet stål. Mulighederne er altså mange når du skal finde din nye cafestol. Hvis du har spørsmål eller brug for råd og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til kontakte os, og så står vi klar til at hjælpe.

 

Se også vores andre cafe havemøbler