• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Imiteret


Skift til imiteret lammeskind

Imiteret lammeskind er et fantastisk tilbehør til din bolig, hvad end det er til indemøblerne eller havemøblerne i haven. Lammeskindet findes i både ægte (fra New Zealand) og imiterede udgaver, som begge passer til enhver situation og rum. Fælles for alle lammeskind er, at de er utroligt bløde og behagelige. Imiteret lammeskind tilfører desuden boligen en hyggelig atmosfære i samtlige rum, og kan kombineres med alle slags møbler, som for eksempelvis puffer. Hos Havemøbelhuset finder du et hav af forskellige typer af imiteret lammeskind, i forskellige størrelser og farver.

Indret med lammeskind

Lammeskind er for alle, og passer til alle boligens rum. Et lækkert imiteret lammeskindstæppe vil f.eks. passe godt ind på børneværelset, hvor det for eksempelvis kan blive en del af et legehjørne, eller en tipi, som i dag står på mange børneværelser. De imiterede lammeskindstæpper er ultra bløde og behagelige at ligge på, hvorfor lammeskindet også er helt ideelt på teenageværelset. Her vil det imiteret lammeskind være med til at forny og opfriske værelset, og vil samtidig yde sublim komfort i stolene eller i sengen. Imiteret lammeskind er derfor også super smukke ovenpå de voksnes opredte seng, og giver et eksklusivt look til soveværelset. Har man en bænk stående foran sin seng, kan man med fordel lægge et imiteret lammeskind på bænken. På den måde kan man hver morgen stå op, og sætte sig på noget blødt og rart, selv på de helt kolde vintermorgener. Imiteret lammeskind er også helt fantastisk på ens havemøbler, hvor lammeskindet vil være med til at øge komforten og designet i dine havestole. Imiteret lammeskind er desuden æstetisk flot, og vil helt sikkert være noget dine venner og familie vil kommentere positivt på.

Vedligeholdelse af ægte lammeskind

Den bedste måde at vedligeholde og rense et imiteret lammeskind, er ved at ryste og støvsuge det et par gange om måneden. Hvis dit lammeskind fnulrer, kan det være en god ide at børste skindet med en kæledyrsbørste, eller køre en fnug rulle over det. På den måde vil skindets flotte struktur blive fremhævet igen. Det kan ikke anbefales at vaske lammeskind, men hvis du alligevel gør det, så brug et uldvaskeprogram i et par minutter eller vask det i hånden. Efterfølgende skal skindet lufttørre, og mens skindet tørrer er det vigtigt at strække i skindet regelmæssigt, så skindet ikke bliver krøllet og stift. Pletter kan du med fordel behandle med uldgodkendt tørskum. Ved regelmæssig vedligeholdelse af dine imiteret lammeskind, vil lammeskindet fremstå frisk og nydeligt i mange år. Tør du ikke kaste dig ud i at vaske dit lammeskind selv, kan du opsøge et godkendt vaskeri.

 

Se også vores ægte lammeskind (fra New Zealand).