• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Borde


Borde til alle situationer

Hos Havemøbelhuset er vores sortiment bredt og varieret. Du kan derfor finde det perfekte bord til dit hjem - uanset hvilken størrelse, design eller hvilket materiale du ønsker at integrere i din indretning. Vores borde kommer i alle størrelser og former, hvilket dermed sikre de optimale forudsætninger for at finde lige præcis det bord du leder efter. Når det kommer til indretning af dit hjem, findes der et hav af forskellige måder hvorpå man kan gribe dette an. Vi har alle forskellige behov og ønsker, og det kan derfor være en fordel at gøre sig nogle overvejlser omkring bordets design og funktion inden man investerer i et nyt bord. Hos Havemøbelhuset sætter vi en stor ære i løbende for at udvide vores sortiment af borde med matchende stole, så du altid kan finde lige netop dtet bord der passer til din stue, spisestue og eller soveværelse.

Borde til hele familien

Funktionerne for et bord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Vi lever som familie meget af livet omkring bordet, hvorfor det derfor er vigtigt at der ikke bare er plads til alle, der skal være plads til det hele.
Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg vil et bord med ekstra plader være en fordel for jer, så I har plads til alle. Bor du derimod i en mindre bolig, vil et mindre rundt bord ikke blot være praktisk, men vil også inkludere alle, der sidder rundt om bordet. I blandt vores sortiment finder du også mindre sideborde, eller sofaborde som kan placeres ved siden af sofaen eller sengen. De mange forskellige designs i vores sortiment gør, at du kan tilpasse dit bord til resten af din indretning og på den måde opnå et hyggeligt og stilrent look i dit hjem.

Vedligeholdelse af dine borde

Det er vigtigt at vedligeholde dine borde, så de fremstår flotte og indbydende i mange år. Vedligeholdelse af dit bord varierer meget, og afhænger desuden af bordets materiale. Eksempelvis kan behandling af teak borde kræve en smule mere behandling, og en overflade behandling en gang om året ville være en god ide, for at sikre bordet stå skarpt i mange år. Er dit bord blevet beskidt, kan en opvredet klud med eller uden sæbe typisk være nok for at sikre vedligeholdelsen af dit bord.