• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Solvogne/dækstole

Solvogne - sol, sommer og total afslapning i haven eller på terrassen. Dejlig inaktiv og afstressende position på en solvogn under åben himmel på en dejlig dansk sommerdag. Solvognene indbyder ganske enkelt til at glemme hverdagens jag for en stund. Se det store udvalg af liggestole i plast, solvogne fremstillet af Rattan-flet- - inklusiv hynder og monteret med hjul. Vi har naturligvis også luksuriøse loungeudgaver, hvor komforten er ekstra i fokus. En solvogn er det perfekte havemøbel. Glæd dig til skønne timer og lækker udendørs stemning hele sommeren.


Skift til solvogne

Når sommerens sol er over os, er der intet bedre end at læne sig tilbage og nyde et dejligt glas vin og samværdet med venner og familie. Med en ny solvogn fra Havemøbelhuset, vil du kunne nyde sommeren på en helt anden måde, og du vil hurtigt opdage at den ene time afløses af den næste. Her på siden finder du et stort udvalg af solvogne og dækstole, der alle har fokus på komfort og kvalitet. Hos os finder du solvogne i mange forskellige materialer, hvorfor der er rig mulighed for at sammensætte din have præcis som du ønsker det. Prøv f.eks. en dejlig solvogn i bambus, eller måske en vedligeholdelsesfri solvogn er drømmen for dig. Vi tilbyder selvfølgelig også teak solvogne, til dig som ønsker et stærkt og meget moderne design.

Komfort i højsædet

Solvogne og dækstole er indbegrebet af et hyggeligt loungeområde, hvorfor det derfor er utrolig vigtigt at man kan føle sig hjemme i sine nye havemøbler. Vi sætter derfor en stor ære i kun at levere kvalitetssikre havemøbler, hvor komforten desuden er helt i top. Når du køber en solvogn hos os, er det derfor vigtigt for os at du er godt tilfreds med din solvogn. Hvis du ønsker at øge komforten yderligere, kunne en solvognshynde være en god ide, hynder generelt set er med til at give en dejlig og behagelig oplevelse i havemøblerne.

Træt af vedligeholdelse?

Vores solvogne kommer som nævnt tidligere i mange gode materialer. Når man snakker om vedligeholdelsesfrie solvogne, snakker man dog til et bredt spektrum af danskere. Mange har nemlig ikke tiden i hverdagen til den intensive pleje, som en del udemøbler kræver. Vi har derfor sørget for at samle et stort produktkatalog af vedligeholdelsesfrie havemøbler, så du kan nyde sommeren bedst muligt - uden at skulle stresse over oliering, malering og andet vedligeholdelse. Ved vedligeholdelsesfrie havemøbler sparer du derfor tid og penge, som i stedet kan bruges på at nyde den danske sommer med venner og familie. Hos Havemøbelhuset kan du derfor finde vedligeholdelsesfrie solvogne samt mange andre varer, der kræver lidt eller ingen pleje. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.