• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Stole i huset


Stole til hjemmet

Stole er et uundværligt møbel i danskernes hjem. Det er i stolene vi samles, når vi har vores familie og venner på besøg, og det er her vi fordyber os, når vi læser en god bog, arbejder hjemmefra eller nyder en god middag. Derfor er det vigtigt, at finde den helt rette stol der passer til dig og dit behov, så du altid kan føle dig komfortabel og godt tilpas når du sætter dig i dine stole. Hos Havemøbelhuset har vi stole der passer til enhver smag. Stolens funktion er mindst lige så vigtigt som designet, og i vores store udvalg finder du den perfekte kombination af tidsløse designs som samtidig har fokus på komfort og kvalitet.

Komfort i førersædet

Som nævnt er komfort utrolig vigtigt for afslapning, samt for at undgå ømhed og andre ubehageligheder. Derfor er det vigtigt at komforten er i særklasse, når du sætter dig i din nye stol. Det er ofte individuelt, hvilke materialer man finder mest komfortable, hvorfor vi hos Havemøbelhuset har sørget for et stort og varieret sortiment, så du altid har muligheden for at vælge en stol i lige det materiale du foretrækker. Hvis du gerne vil øge komforten yderligere, kan det gøres med et lammeskind. Vores lammeskind, såvel som mange af vores andre hynder findes i mange forskellige farver, så du kan skabe præcis det udtryk til din stol, du ønsker. 

Tag hånd om dine stole

Det er altid en god ide at passe godt på sine møbler og derved forlænge deres levetid. Det samme gælder dine stole. Ved god og omhyggelig behandling af dine stole, kan dine stole holde i mange år, uden at falme hen eller blive kedelig at se på. Stole i teaktræ er af et levende materiale, og påvirkes derfor af det miljø det befinder sig i. Det vil sige, at man med teak stole skal passe på med, eksempelvis at stille dem for tæt på diverse varmeanlæg, eksempelvis kakkelovne.
Læderstole skal desuden behandles på nogenlunde samme måde som træmøbler, da de heller ikke har gavn af hverken varme eller sollys. Man kan desuden støvsuge dem en gang imellem, for at holde læderstolene rene og pæne.