• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Overtræk


Sidste chance på billige overtræk

Det danske vejr kan til tider være hårdt mod dine havemøbler. Vand, fugt og temperatursvingninger kan være med til at beskadige og ødelægge dine havemøblers farve, form og styrke. Heldigvis findes der en nem løsning på dette problem. Et havemøbelovertræk er en nem og praktisk måde at beskytte dine havemøbler fra vind og vejr. Haveovertrækket placeres let henover havemøblerne, og sikrer dermed beskyttelse fra omgivelserne. På denne måde kan du også sagtens lade dine loungemøbler og andre havemøbler stå ude på terrassen året rundt, hvis pladsen er trang i eksempelvis skure og garage. Her på siden kan du være heldig at finde billige og nedsatte overtræk til mange forskellige havemøbler. Lav et godt tilbud på et overtræk til dine loungemøbler, eller måske havebordet og havestolene skal sikres med et overtræk. Hos HaveMøbelHuset.dk kan du også finde tilbud på haveovertræk til solsenge, parasoller og hængesofaer. 

Overtræk til sommerhuset eller altanen

Har man havemøbler der ikke bruges så ofte, kan et overtræk være en god løsning for at forlænge holdbarheden af dine havemøbler. Har man eksempelvis havesæt i sommerhuset eller måske på altanen som kun bruges i sommermånederne, ville et billigt og slidstærkt overtræk være en ideel måde at holde havemøblerne tørre og frie fra vind og vejr. Uanset hvilket overtræk du vælger, og om det skal være til dine loungemøbler, havemøbler eller parasoller, er alle vores overtræk super lette at montere. Du skal blot trække det hen over stole og bord, og binde det fast så det ikke blæser væk i storm.

Bredt udvalg af kvalitetssikre overtræk

Hos os kan du finde et bredt udvalg af overtræk, til de forskellige møbler du måtte have i haven. Desuden kan du finde overtrækkene til super skarpe priser. Et overtræk kan desuden ses som en langtidsinvestering, da overtrækkene sikrer at dine havemøbler kan holde mange år ud i fremtiden. På den måde behøver du ikke skulle investere i nye havemøbler hvert år. Her på siden kan du endda finde alle vores restparti overtræk, så du til rigtige billige priser kan få sikret dine havemøbler både hjemme og i et evt. sommerhus.