• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Sort-/hvidmalet


Skift til Sort-/hvide haveborde

Bordet er stedet, hvor vi alle samles. Uafhængigt om bordet står i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, er bordet et sted for samvær og social mødested. Bordet er derfor også en stor del af indretningen i et hjem, og forskellige typer af borde bidrager hver især med noget særligt. Om sommeren er det typisk om havebordet vi samles, hvorfor det er vigtigt at finde det rette havebord til sin terrasse. Hos Havemøbelhuset har vi et stort udvalg af sort-/hvide haveborde, som hver især bidrager med sin charme. Det hvide haveborde bidrager med en dejlig romantik til boligens udendørsarealer, som samtidigt giver et let og elegant look. De sorte haveborde har typisk et mere traditionelt design, og fremstår utroligt flot i haven. 

Husk skyggen til din terrasse

Når man går med et nyt havebord i tankerne, er det vigtigt også at finde den perfekte parasol til at sørge for skygge over dit nye havebord. Det kan være en nødvendighed at trække sig lidt i læ fra solen en gang i mellem, men du behøver ikke at gå inden for. Hos Havemøbelhuset har vi flere forskellige typer af parasoller, som passer til ethvert behov. Dersuden fås parasollerne i mange forskellige farver, størrelser og designs, så der er rig mulighed for at matche en parasol med dit nye havebord. Desuden er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type parasol, da en parasol i mørke farver absorberer varmen, og holder området under varmt. En parasol i lysere farver, holder ikke lige så godt på varmen, men tillader til gengæld mere lys at trænge igennem. Hvis man godt kan lide den romantiske stil, er der altså alle muligheder for at matche dit sort-/hvide havebord med en hvid eller sort parasol.

Se vores store udvalg af Sort-/hvidmalet havemøbler 

Hos Havebøbelhuset finder du et stort udvalg af sort-/hvidmalet havemøbler. De sort-/hvidmalet havemøbler tilføjer et dejligt og frisk look til din have eller terrasse. Vores sort-/hvidmalet havemøbelsæt er designet med komfort i baghovedet, hvorfor du derfor finder havemøbelsæt i mange forskellige udseender samt materialer her på hjemmesiden. Havemøbelsættene fås i alle varianter, både i store og små, firkantede og runde. Det er altså helt op til dig hvad det er du lige står og mangler. Havemøbelhuset står altid klar med råd og vejledning, og er altid klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige havemøbelsæt.

 

Se derfor også alle vores andre havemøbler i sort-/hvidmalet

 

Se desuden vores indendørsmøblement i sort-/hvidmalet