• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

Stole


Gør et kup på dine nye havestole

Vi har her på siden samlet alle de vores restvarer indenfor stole kategorien. Det vil sige du kan eksempelvis finde både teak havestole, vedligeholdelsesfrie havestole eller måske indendørs spisestole. Du kan lige her på siden spare mange penge, da produkterne under “Sidste Chance” er sat ned til favorable priser. Udvalget af stole i vores restparti ændrer sig dog løbende, så skynd dig at gør et kup inden det er for sent!

Vedligeholdelsesfrie havestole

Når sommeren nærmer sig, er der intet der skal forstyrre dig fra at nyde de dejlige solskinstimer. Du skal derfor ikke bruge lang tid på oliering og vedligeholdelse af dine havemøbler, men derimod skal du blot kunne læne dig tilbage og slappe helt af. Med et par lækre vedligeholdelsesfrie havestole slipper du fra pleje og vedligehold, og du kan derfor fokusere på det du synes er bedst ved sommeren. I vores restparti kan du ofte finde billige vedligeholdelsesfrie havestole på tilbud, hvorfor du kan gøre en god handel på dine nye havestole. Det gode ved de vedligeholdelsesfrie havestole er at de sagtens kan tåle at stå ude i både vind og vejr, så du ikke skal bekymre dig om at få sat havestolene i læ.

Nedsatte stole til hjemmet

Står du lige og mangler et par nye spisestole, en barstol til køkkenet eller måske en behagelig stol til stuen? Så tag et kig under “Sidste Chance”. Her kan du med sikkerhed finde et par nye stole til nedsatte priser. Blot fordi produkterne er havnet som vores restparti, betyder det ikke at produkterne har fejl og mangler. Produkterne 100% nye og fejlfrie, de er blot ved at udgå af sortimentet.