• Prøv varen hjemme hos dig
  • Hurtig levering 1-5 hverdage eller afhentning i Hillerød
  • 14 dages fortrydelsesret

LOUNGE


Loungemøbler

Når forår og sommeren er på vej, er det på tide at få styr på sin have, altan og terrasse. Hvis du ikke allerede har loungemøbler i blandt dine udearealer, vil det helt sikkert være en overvejelse værd. Loungemøblerne er nemlig ideelle til at skabe en lille oase på terrassen, hvor du kan samle venner og familie til en hyggelig samtale eller et koldt glas vin. De komfortable loungemøbler er desuden med til at skabe en sydlandsk stemning i haven. Her på siden kan du finde loungemøbler til ethvert formål. Måske du leder efter en ny solvogn så du kan nyde solen i komfortable rammer, eller måske du er på jagt efter et loungesæt med plads til familie og gæster. Vores sortiment byder desuden på mange forskellige nuancer og materialer, så du kan skabe præcis den stemning du måtte ønske.

Pas godt på dine loungemøbler

Hvis du ønsker at dine loungemøbler skal holde mange sommersæsoner ud i fremtiden, er det en god ide at tage hynderne ind når det regner. Selvom loungemøblerne ofte er imprægneret, så de dermed er vandafvisende, kan de hynderne stadig blive gennemblødte når det regner. En anden mulighed er at tilkøbe et smart overtræk til loungemøblerne, se de er beskyttet mod vind og vejr. På den måde er du med til at forebygge evt. skavanker på dine loungemøbler, og du sikrer dermed at de forbliver rene og behagelige mange år ud i fremtiden. Er du træt af at bære dine loungehynder ind, kan en hyndeboks være en god ide. Så kan du nemlig opbevare dine hynder i lunt og tørt sted, og altid have dine hynder lige ved hånden når de skal bruges.

Loungemøbler på altanen

Hvis du ikke har en stor have eller terrasse, men stadig godt kunne tænke dig et loungesæt, er der ingen grund til bekymring. Loungemøblerne findes i forskellige størrelser og former, så de sagens kan være på altanen. Indret eksempelvis med et lille loungebord og et par loungestole. På den måde får du samme sydlandske stemning, nu blot på altanen. Loungemøbler på altanen vil helt sikkert få dig til at opleve sommeren på en ny og forbedret måde.

Tilbud på loungemøbler

Hos HaveMøbelHuset.dk finder du altid lækre loungemøbler til enhver pris. Vi tilbyder nemlig et kæmpe stort sortiment af forskelligartet loungemøbler, og har altid et godt tilbud klar til dig. Selvom der skulle være tilbud på et loungemøbel, er det ikke ensbetydende med dårligere kvalitet. Alle vores loungemøbler er nemlig nøje udvalgt, så vi kun tilbyder loungemøbler af en høj standard. Derfor er det eneste du skal bekymre dig om, at finde præcis de loungemøbler, som skal garantere dig og dine gæster mange gode stunder på terrassen eller altanen.